Dezvăluiri incediare din dormitorul vedetelor. El a fost primul bărbat din viața Deei Maxer: „Am ținut ochii închiși”

8 septembrie 2023 19:21   Vedete românești

Prima partidă rămâne definitiv în amintirea fiecăruia dintre noi, indiferent dacă a fost una care a lăsat de dorit, sau nu. Și pentru vedete prima noapte de amor dăinuiește în mintea lor și, în timp ce unele se feresc să expună pe tavă acest subiecte, altele îl împărtășesc fără nicio reținere. Deea Maxer face parte din ultima categorie, căci nu a avut nicio problemă în a dezvălui identitatea celui care i-a „furat” puritatea. 

Așa cum probabil mulți dintre voi v-ați fi așteptat, primul bărbat din viața Deei a fost nimeni-altul decât fostul soț și tată al copiilor - Dinu Maxer. Cum a decurs totul și cu ce amintiri a rămas focoasa brunetă, rămâne să descoperiți din rândurile de mai jos. 

Deea Maxer: „A fost primul meu iubit”

În ciuda faptului că s-au despărțit după 18 ani de iubire, pe Deea și Dinu Maxer îi vor lega întotdeauna cei doi copii pe care îi au, și momentele împărtășite împreună. 

Povestea lor a fost desprinsă parcă din filme: s-au cunoscut în anul 2005, când ea avea 15 ani, iar el era mult mai mare și mai „copt” în materie de femei. 

„A fost primul meu iubit. I-am avut ca model pe părinții mei. Și tatăl meu a fost primul bărbat din viața mamei", a declarat Deea (26 de ani), care s-a măritat cu artistul în vara lui 2008. „Am ținut ochii închiși", a povestit frumoasa brunetă despre prima ei experiență sexuală, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Cum și-a pierdut Andreea Esca virginitatea 

Emblema Pro TV-ului a împărtășit cu nostalgie detalii din prima ei noapte de dragoste: 

„Cred într-adevăr că prima dată trebuie să facem dragoste cu cineva despre care gândim că este alesul pentru totdeauna. Atât de mult să îl iubim. Eu, de exemplu, aveam obsesia asta cu «Merită»? Îmi amintesc că eram îndrăgostită în adolescență de un bărbat care mi-a spus într-o zi, nu după mult timp de când ieșeam împreună, că nu se poate să mai fim prieteni dacă nu mă culc cu el.

Cu toate că eram topită după el, am considerat că nu merită să fie primul, doar pentru că mi s-a parut anormal să nu mă poată iubi fără actul sexual. «Primul» a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic și nu am regretat niciodată decizia", a dezvăluit Esca în cartea „Ce am făcut când am tăcut”.

Mai multe