Doliu uriaș în lumea filmului! Celebrul actor a murit după ce s-a prăbușit pe plajă

31 august 2024 10:40   Vedete românești

Unul dintre cei mai adorați actori spanioli s-a stins din viață recent, în timp ce se afla pe o plajă din Spania. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Julian Ortega avea doar 41 de ani iar moartea cruntă a lăsat în urma sa doar lacrimi și suferință. 

Julian Ortega s-a numărat printre actorii care au făcut parte din serialul faimos „Elite”, de pe Netflix. Vestea morții sale a fost făcută publică prin intermediul unui comunicat de presă, iar acum familia, colegii de breaslă și fanii care l-au iubit îl plâng pe regretatul actor.

Motivul pentru care actorul s-a stins din viață 

Julian Ortega s-a prăbușit pe plaja Zahora din Barbate, Spania, duminică în jurul orei 17:30. 

Potrivit primelor informații, un stop cardiac a fost motivul pentru care viața lui Julian Ortega s-a oprit la o vârstă tânără. Inițial, se specula faptul că actorul a murit înecat, însă autoritățile au anunțat că acesta se afla, de fapt, pe malul mării atunci când i s-a făcut rău dintr-o dată și a intrat în stop cardiac. 

Conform The Sun, paramedicii l-au resuscitat o oră și jumătate, însă au fost nevoiți să îl declare pe actor decedat. Vestea morții a fost făcută prin intermediul unei declarații a Uniunii naționale a actorilor și actrițelor din Spania.

„Din partea Unión de Actores y Actrices, transmitem cele mai sincere condoleanțe familiei și prietenilor actorului”, se arată în comunicat.

„Un coleg integru și onest!”

Colegii de breaslă i-au adus un ultim omagiu lui Julian Ortega, care a devenit faimos în urma participării sale în seriale TV spaniole faimoase, precum: „Velvet”, „Cristo y Rey”, „El Pueblo” și „Élite”. Ultima sa apariție televizată a fost în șapte episoade ale emisiunii de televiziune 4 Estrellas, în anul 2023. 

„Sunt devastat! Ce actor mare și ce persoană frumoasă ai fost, Julian Ortega… Mergi acolo, sus și odihnește-te în pace”, a transmis actorul spaniol Fernando Tejero.

„Prietenul meu @lauracepedagolferichs m-a sunat ca să-mi dea vestea teribilă că Julian Ortega Rodriguez a murit. A fost un actor extraordinar și un coleg integru și onest, o persoană la fel de bună ca și părinții săi Gloria Muñoz și Jose Antonio Ortega”, a scris actrița Silvia Marso.

Mai multe