Doliu în handbalul mare: a murit o jucătoare de numai 34 de ani

Handbalul este străbătut de o veste tristă, după ce una dintre jucătoarele angrenate în campionatul românesc a murit, miercuri, la vârsta de numai 34 de ani.

Iryna Glibko (centru) avea numai 34 de ani (FOTO: Sportpictures)
Iryna Glibko (centru) avea numai 34 de ani (FOTO: Sportpictures)

Anunțul a fost făcut de către SCM Râmnicu Vâlcea, care a consemnat moartea jucătoarei ucrainene Iryna Glibko, prezentându-și condoleanțele. Sportiva se retrăsese, în vara acestui an, din sport, în urma unui diagnostic dificil primit, acela de cancer la sân.

Era în handbalul românesc de 12 ani

„Cu inimile îndurerate, anunţăm trecerea în nefiinţă a unei sportive excepţionale, Iryna Glibko. Un adevărat lider pe teren şi un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune şi profesionalism pentru toti cei care au interacţionat cu ea. Prin felul său de a fi, dar şi prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neşters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaşte, ori de a lucra alături de ea.
Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscătoar pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat şi pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roş-albaştri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar şi în comunitatea handbalistică.
Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către familia ei şi către toţi cei dragi ei în aceste momente dificile. Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre! Odihneşte-te în pace!”
, este mesajul transmis de gruparea vâlceană, la care sportiva juca încă din anul 2017, reușind să câștige chiar titlul național. 
În vârstă de 34 de ani, Iryna Glibko a jucat în Liga Naţională de 12 ani, respectiv din 2012, devenind alături de CSM Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea campioană naţională și evoluând, totodată, la Danubius Galaţi şi HCM Roman, fiind inclusă și în selecționata de handbal a Ucrainei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ilie nastase facebook jpeg
Endrick, Real Madrid (EPA) jpg
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net