#Exclusiv Click!

Ela Crăciun și Rita Mureșan apelează la „terapia cu îngeri”! Ce le-a determinat pe vedete să ajungă aici

31 mai 2024 11:24   Vedete românești

Nici vedetele nu sunt ocolite de probleme și supărări în viață! Ela Crăciun (42 de ani) dar și Rita Mureșan (51 de ani), sunt două dive din showbiz-ul românesc, ce au recunoscut public faptul că atunci când au fost încercate de viață au apelat la „terapia cu îngeri”.

Ela Crăciun ne-a mărturisit că atunci când au apărut momente dificile, din care nu știa cum să iasă, a căutat ajutorul pentru a fi ghidată în viață, la îngerii păzitori, iar sprijinul divin a venit pe neașteptate.

,,Eu am o relație cu îngerii mei, care a început acum mulți ani, într-un moment din viața mea în care nu mă simțeam bine. Am descoperit însă o carte despre terapia cu îngeri pe care am citit-o, cu toate că am fost destul de sceptică. Am cerut atunci să primesc o confirmare, un mesaj în acest sens și spre marea mea surprindere am primit chiar trei. Mi-au picat pur și simplu în față dovezile și din acel moment am conștientizat că sunt prezenți în viața mea și că le pot cere oricând ajutorul”, a spus vedeta pentru Click!

Rita Mureșan, o vedetă credincioasă

De asemenea, și Rita Mureșan a vorbit public, de mai multe ori, despre acest subiect, „terapia cu îngeri”. Vedeta nu s-a sfiit niciodată să discute despre acest „medicament” al sufletului.

„Eu, în fiecare zi aprind candela și mă rog pentru toți românii, oriunde s-ar afla, să fim protejați. Dar, dacă avem de trecut printr-o situație, vom trece…Nu trebuie neapărat să mergi la biserică să te rogi. Poți să aprinzi o lumânare într-un colț din casa ta. De aceea, au fost creați îngerii, arhanghelii să ne ajute. E de ajuns să crezi și să te rogi”, aceasta este una dintre declarațiile publice pe care Rita Mureșan, a făcut-o în urmă cu ceva timp, într-un interviu pentru Cristi Brancu de pe canalul său de Youtube.

Mai multe