Rita Mureșan, în doliu! Ce ființă dragă a pierdut: Era cadoul oferit de Horia Brenciu! „El a fost iubitul meu!”

Rita Mureșan este distrusă! Creatoarea de modă a rămas fără cățelușa ei labrador, adorabila Bella, pe care o primise cadou de la fostul iubit, Hoția Brenciu. Rita a vorbit, în premieră, despre relația pe care a avut-o cu îndrăgitul prezentator, în emisiunea lui Denise Rifai, recunoscând că au avut o relație pasională în urmă cu câțiva ani. 

Creatoarea de modă Rita Mureșan (51 de ani) a trăit o iubire cu năbădăi, în urmă cu ceva ani, alături de cunoscutul prezentator Horia Brenciu.

Galant și îndrăgostit până peste cap, Brenciu i-a dăruit, la acel moment, Ritei Mureșan unul dintre cele mai frumoase cadouri primite vreodată: este vorba de Bella, o adorabilă cățelușă din rasa Labrador.

Creatoarea de modă a iubit-o enorm pe Bella, pe care o numea „îngerul meu pământean” și care i-a fost alături până mai zilele trecute când, din păcate, adorabila cățelușă a trecut în neființă, la vârsta de 15 ani.

Distrusă că și-a pierdut animalul de companie, Rita a dat tragica veste pe rețelele de socializare. 

„Dragii mei, pentru cei care ați cunoscut-o și știți că a dăruit din iubirea ei tuturor, vreau să vă anunț că Bella, fiica mea canină, îngerul meu pământean, a plecat! 

15 ani de iubire necondiționată și suport maxim pentru mine și pentru noi toți din familie! Însă, în special pentru mine a stat atâta!

Ea doarme, eu nu! O iubesc infinit! Mulțumesc că ai adus-o în viața noastră, Horia!”, a fost mesajul sfâșietor, postat de Rita la moartea cățelușei ei dragi.

Horia Brenciu a curtat-o cinci ani pe Rita! I-a desenat o inimă în fața casei!

Despre relația dintre Rita Mureșan și Horia Brenciu au existat, până recent, doar zvonuri. În lumea mondenă, se bârfea, în urmă cu mulți ani, că Brenciu s-ar fi îndrăgostit lulea de Rita, pe vremea când aceasta era încă măritată cu fostul soț, Nelu Mureșan. Brenciu era pe atunci burlac și o vizita aproape zilnic pe Rita, înnoptând nu o dată în casa ei.

Irina Deleanu, bună prietenă a Ritei, a dezvăluit ulterior, într-o emisiune TV, că Horia Brenciu ar fi curtat-o timp de cinci ani pe creatoarea de modă. Era atât de îndrăgostit de femeia cu forme perfecte (90-60-90) încât, la începuturile relației lor, i-a desenat o inimă uriașă în fața casei, un gest deosebit de romantic, impresionând-o profund pe Rita. 

Rita Mureșanu, adevărul despre relația cu Horia Brenciu! „A fost iubitul meu!"

Invitată recent în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Rita Mureșan a recunoscut în premieră că a avut o relație cu acesta. 

El a fost iubitul meu. (n.r: Horia Brenciu). Am avut o relație foarte frumoasă și importantă, cred, pentru amândoi. Asta ca să spuneți că sunt asumată, nu că nu s-ar ști. 

Acum fiecare dintre noi are un alt drum și ce e acolo nu mai contează. Însă, așa cum am spus, în toate relațiile mele, lucrul care a legat e că am fost și sunt iubită. 

E ceva… un șarm al meu, o bunătate, nu știu, sunt romantică, gătesc bine, atitudinea așa. Eu, când intru într-o cameră, se cunoaște”, a declarat Rita Mureșan, zilele trecute, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. 

Relația dintre cei doi s-a încheiat înainte de 2006, după care Brenciu a cunoscut-o pe Alice Dumitrescu, femeia cu care este și în prezent căsătorit.

Cum se înțelege Rita Mureșan cu fostul soț, la 17 ani de la divorț? „Ne mai certăm pe anumite lucruri”

Rita a fost căsătorită cu omul de afaceri Nelu Mureșan, timp de 13 ani. Cei doi s-au despărțit în 2007, însă au rămas în relații cordiale de dragul celor două fiice pe care le au împreună. Rebecca și Gloria seamănă leit cu fostul model și au în prezent amândouă cariere de succes în străinătate. 

„Imediat după divorț normal că a fost șocul acela al divorțului și supărarea gestului, însă, ulterior, cel puțin Nelu are un procent foarte mare în atitudinea lui de a păstra familia, nu cuplu. Putea să zică nu. Eu cred că amândoi facem eforturi și am făcut eforturi. Acum copiii mai vin din când în când.

Maturitatea. E ok să lași loc de <<Bună ziua>>, doar că la noi e mai mult decât <<Bună ziua>>, pentru că discutăm foarte multe lucruri. Suntem prieteni să zicem așa. Ne mai certăm pe anumite lucruri, dar rar. 

Am ajuns la nivelul în care să păstrăm o relație, și nu de aparență. Că nu stăm să ne afișăm, să ne vadă lumea că ne înțelegem. Chiar ne înțelegem și îi mulțumesc pe această cale”, a mai povestit Rita, în emisiunea lui Denise Rifai.

Click! spune 

Rita Mureșan este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria modei de la noi din țară. Creatoarea de modă se poate lăuda cu o carieră de succes. S-a născut pe data de 23 noiembrie 1972, la Breaza, județul Prahova și a devenit cunoscută pe vremea când avea doar 20 de ani, la momentul acela fiind desemnată cea mai frumoasă femeie din România. 

Rita avea o siluetă trasă prin inel, dimensiuni perfecte (90-60-90) și o înălțime de 1,81 m.

Rita Mureșan a lucrat prima dată ca model, apoi ca designer, dar a avut și o perioadă în care a plecat din țară. A lucrat în Statele Unite ale Americii și Italia, apoi a plecat în Thailanda, unde a urmat un curs de gătit, devenind ajutor de bucătar.

Fosta Miss România în 1993, Rita Mureșan e mama a două fiice superbe, Gloria și Rebeca. Ea și tatăl fetelor, omul de afaceri Nelu Mureșan, au avut o relație de aproximativ treisprezece ani, dar au divorțat în 2007.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net