Rita Mureșan, în lacrimi! Povestiri dureroase despre moartea mamei sale

Rita Mureșan a fost invitată la emisiunea În Oglindă. Creatoarea de modă pasionată de spiritualitate a vorbit despre cea mai mare cumpănă a vieții sale: pierderea mamei, în anul 2007. Mama Ritei s-a stins chiar în ziua în care vedeta își sărbătorea ziua de naștere, iar momentul este unul care a afectat-o profund. 

Rita Mureșan a fost puternic afectată de moartea mamei
Rita Mureșan a fost puternic afectată de moartea mamei

Rita se pregătea să plece în turneu pentru a susține conferințe de spiritualitate în Timișoara, Arad, Cluj. Înainte de plecare, Rita o suna pe mama ei disperată pentru că aceasta nu răspundea la telefon. Tatăl ei era cel care răspundea la telefon, invocând diferite motive pentru care mama creatoarei de modă nu putea vorbi. 

Citește și: Rita Mureșan este de nerecunoscut! Metoda neconvențională prin care a scăpat de kilogramele în plus

«Am internat-o, am plecat în turneu. A intrat în comă după ce a fost operată. A murit de speticemie, să fie clar! În anul în care trăim încă se mai moare de septicemie! Când am plecat de la spital am rugat-o să nu cumva să moară de ziua mea, iar ea a plecat la cinci minute după ziua mea. Am apreciat asta foarte, foarte mult!» a povestit Rita Mureșan, cu ochii în lacrimi. 

Rita Mureșan a pornit, de mulți ani, într-o călătorie spirituală 

Un aspect important în viața Ritei Mureșan îl ocupă spiritualitatea, element care a ajutat-o să-și găsească forța interioară și să fie un stâlp de susținere și pentru ceilalți, dar mai ales a învățat-o să accepte ceea ce nu putem schimba, așa cum a fost și momentul în care mama sa a murit în 2007.

Vezi și: Drama neștiută a Ritei Mureșan. De ce a murit mama artistei

«Căutarea mea spirituală a început dinainte să moară mama mea, ca o pregătire pentru ce avea să urmeze...Când rămâi fără mamă, rămâi orfan. Călătoriile au fost foarte importante pentru mine, țări precum Brazilia, Peru India.»

Rita Mureșan, relație de prietenie cu fostul soț, Nelu 

Rita Mureșan este o mamă dedicată a două fiice, Gloria 22 de ani și Rebeca, 25 de ani, care s-au stabilit la mii de kilometri de casă, în Thailanda, respectiv SUA. Creatoarea a divorțat de Nelu în anul 2007, însă a păstrat o relație de amiciție cu acesta, de dragul celor două fiice pe care le au împreună.  

„Eu am inițiat divorțul. A trecut atât de mult timp de atunci încât momentul nu mai face parte din amintirile mele. Relația în care am rămas cu tatăl copiilor mei este cea mai importantă, se bazează pe binele copiilor. Nu mi-a părut rău ca am divorțat, relația noastră s-a îmbunătățit după ce am divorțat. Am ajuns, după atâția ani, să ne apreciem ca oameni“, a povestit Rita, în cadrul unei emisiuni televizate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net