Rita Mureșan, sfâșiată de dorul fiicelor! La ce gest extrem recurge pentru a le vedea?

Rita Mureșan este sfâșiată de dorul fiicelor sale, care au decis să se stabilească peste ocean. S-a speculat o perioadă îndelungată de timp că designer-ul ar suferi de depresie din această cauză, iar acum a decis să scoată la iveală gestul la care recurge ori de câte ori vrea să își vadă copiii.

4 rita muresan jpg jpeg
Rita Mureșan, sfâșiată de dorul fiicelor! La ce gest extrem recurge, pentru a le vedea?

Rita Mureșan are două fete din căsnicia cu Nelu Mureșan, însă Gloria și Rebeca, ajunse acum la vârsta maturității, s-au stabilit departe de casă. Una dintre ele locuiește în Statele Unite ale Americii, acolo unde are un loc de muncă la care mulți visează, în timp ce mezina s-a stabilit în Thailanda. Din acest motiv au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Rita Mureșan ar suferi de depresie din cauza dorului, boală pe care ar fi căpătat-o după ce fetele s-au mutat.

Citește și Rita Mureșan, imagine emoționantă cu fiicele ei! Sunt copia fidelă a mamei lor

Ei bine, creatoarea de modă a dezmințit categoric zvonurile și a mărturisit că își vizitează fiicele cât de des poate. Gloria a absolvit o parte din studii în Marea Britanie, la Londra și ulterior s-a mutat în New York, unde locuiește deja de mai bine de șapte ani. Lucrează pe Wall Street, iar mama ei este mândră nevoie mare când vorbește despre realizările pe care le-a avut.

Rita Mureșan, despre plecarea fiicelor în străinătate: „Nu le-am impus să nu plece”

Rita Mureșanu mărturisește că, într-adevăr, îi este greu de când fetele au plecat atât de departe de casă, dar le-a oferit libertatea de a-și lua propriile vieți în mâini. Deși îi este dor de ele, nu s-ar muta departe de România, din cauza activităților care o țin aici.

Le vizitez cât de des pot. Mai vin și ele. Abia ce m-am întors din America. Nu vreau neapărat să mă stabilesc acolo, pentru că am multe de făcut aici, în țară, din multe puncte de vedere. Dar asta nu înseamnă că nu călătoresc foarte mult.

Câteva luni pe an le petrec acolo. Ele doresc să continue o carieră acolo sunt apreciate, iar eu nu le-am impus niciodată să nu plece sau să se întoarcă acasă. Când erau mici, eu credeam că Rebeca o să se facă doctor și Gloria model. Le-am lăsat această libertate să facă ce vor. Rebeca a terminat chimie genetică și masterul în finanțe, la Vassar, în New York. Școala ei a fost foarte scumpă, dar ea a avut bursă.

A început cu bursă de 65% și, până în ultimul an, a avut 95%. Lucrează deja de 3 ani pe Wall Street. Gloria a terminat marketing la Kings College și cu asta se ocupă acum”, a declarat Rita Mureșan Potrivit WOWbiz.ro.

stanga
dreapta
rita muresan si fiicele
fiice rita muresan
7 rita muresan fiicele ei rebeca in new york gloria in londra 6 jpg jpeg
12 rita muresan fiicele ei rebeca in new york gloria in londra 11 jpg jpeg
1 rita muresan fiicele ei rebeca in new york gloria in londra 1 jpg jpeg
13 rita muresan fiicele ei rebeca in new york gloria in londra 12 jpg jpeg
4 rita muresan jpg jpeg
rita muresan fiica jpeg
rita muresan jpeg
1 rita muresan in prezent 7 jpg jpeg
3 rita muresan in prezent 1 jpg jpeg
Rita Mureşan era slabă în urmă cu 4 ani  Acum are probleme la un picior jpeg
11 rita muresan in prezent 9 jpg jpeg
fiica Rita Muresan majorat Gloria Nelu Muresan Clubul Diplomatic (5) jpeg
rita muresan jpg jpeg
rita muresan 3 jpeg
13 vedete rita muresan rebecca 0 jpeg
rita muresan jpeg
rita muresan ramona tudor adriana celibidache Columna Esthetic jpeg
rita muresan rebeca nelu muresan jpg jpeg
Femeile din viața lui Horia Brenciu: S a zvonit că artistul ar fi fost îndrăgostit de Rita Mureșan jpeg
rita muresan jpeg
rita muresan 2 jpeg
Rita Mureşan, felicitată de omul de afaceri Sorin Mărcuş png

De ce a dispărut creatoarea de modă din lumina reflectoarelor? „Nu sunt eu foarte vocală”

Totodată, de ceva timp, Rita Mureșan este cam „scumpă” la vedere, iar aparițiile sale publice au devenit mai degrabă o raritate. Vedeta spune că acest lucru nu este neapărat adevărat, doar că se ține departe de rețelele sociale.

Citește și Rita și Nelu Mureșan, familie reunită de ziua mezinei lor, Gloria. Fata cea mare a venit și ea, tocmai din SUA

Nu sunt mare postatoare pe rețelele sociale, decât dacă am ceva important de spus. Lasă lumea să se întrebe cum arăt. Eu sunt foarte bine așa cum sunt, mulțumită, liniștită. Am multe proiecte la care lucrez. Am seminare, cursuri de inițiere, am făcut și o colecție, ca designer, pentru o fabrică. Am lucrat și cu o fabrică de haine pentru copii din Istanbul. Proiecte am, doar că nu sunt eu foarte vocală”, a mai spus Rita, pentru sursa citată anterior.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

anca pandrea 1 jpeg
image png
Andreea, Cristi Balan
290549186 5344790898900064 2130864606509850689 n jpg
5 poza mare JPG
FotoJet jpg
dani otil gabriela prisacariu
printul harry profimedia 0685156749 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png