Rita și Nelu Mureșan, familie reunită de ziua mezinei lor, Gloria. Fata cea mare a venit și ea, tocmai din SUA

Ultima actualizare:

    Nelu Mureșan și Rita Mureșan, alături de fetele lorfoto: Facebook
Nelu Mureșan și Rita Mureșan, alături de fetele lorfoto: Facebook

Rita Mureşan (49 de ani) e mândră tare de fiicele sale. Gloria, fiica cea mică, a împlinit 22 de ani, prilej cu care tânăra a avut parte de o surpriză de zile mari. Familia s-a reunit la petrecerea de ziua ei, în întregime. A venit din America până și sora ei, Rebecca (25 de ani).

Întrega familie Mureșan s-a reunit la un restaurant select din zona Herăstrău, unde a fost prezent și fostul soț al Ritei Mureșan, omul de afaceri Nelu Mureșan.


    Rita Mureșan și fiicele eifoto: Instagram
Rita Mureșan și fiicele eifoto: Instagram

„Surpriză între surori. Rebe străbate Oceanul ca să fie lângă Glo, de ziua ei. Ele două nu s-au mai văzut de la Crăciun!”, a anunțat Rita Mureșan, fericită că a putut să-și reunească familia cu acest prilej. Fostul model i-a făcut și o urare emoționantă fiicei sale, Gloria, pe pagina ei de socializare. „Prințesa vieții mele, să fii sănătoasă, fericită, să ai drum luminat în viață! Să ți se îndeplinească dorințele așa cum e mai bine pentru tine! Te iubim enorm! Îți mulțumim cu recunoștință că ne-ai ales ca părinți, ca familie! Mami, tati, Rebe, Bella, Danu, Dana, Răz, Alex, Nico și toată familia îți urează: La mulți ani frumoși și binecuvântați!”, a scris Rita Mureșan, pe Facebook. Rita Mureșan a fost căsătorită cu Nelu Mureșan timp de 13 ani. Cei doi s-au despărțit în 2007, însă au rămas în relații bune, datorită fetelor Gloria și Rebecca.

image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
image
actualitate.net
image
actualitate.net