Rita Mureșan, imagine emoționantă cu fiicele ei! Sunt copia fidelă a mamei lor

Ultima actualizare:

Rita Mureșan are toate motivele să fie o mamă mândră, deoarece fiicele ei s-au transformat în două domnișoare superbe și realizate, în plan profesional. Vedeta a împărtășit o fotografie de colecție cu Gloria și Rebeca.

Rita Mureșan în prezent și în perioada când era model
Rita Mureșan în prezent și în perioada când era model

Rita Mureșan are două fiice din mariajul cu Nelu Mureșan. Gloria este mezina familiei, având 22 de ani, iar Rebeca este fiica cea mare, în vârstă de 25 de ani. Ambele locuiesc la mii de kilometri depărtare de mama lor, iar Rita nu apucă să le vadă atât de mult pe cât și-ar dori. 

Gloria și Rita, fiicele Ritei Mureșan
Gloria și Rita, fiicele Ritei Mureșan

Citește și: Rita Mureșan urmează un program de slăbire în Thailanda 

Recent, Rita Mureșan a distribuit recent, în mediul online, pe contul personal de Instagram, o fotografie alb negru, în care apar cele două fiice ale sale. Tinerele au moștenit frumusețea mamei și ambele au zâmbete fermecătoare. În dreptul imaginii, Rita Mureșan a scris: „Ele sunt tot. Mamă mândră. O iubesc pe Gloria. O iubesc pe Rebeca".

Gloria și Rebeca s-au reunit în Miami, după ce nu se mai văzuseră din septembrie anul trecut, iar surorile s-au gândit să trimită mamei lor o fotografie specială, de la întâlnirea emoționantă, pe care au avut-o. 

Rita Mureșan și Nelu Mureșan au fost căsătoriți timp de 13 ani. Cei doi au pus punct mariajului în anul 2007, iar împreună au două fete. Gloria are 22 de ani, a terminat Kings College în Londra și a obținut un post în Thailanda. Lucrează în cadrul unui lanț hotelier, în echipa de marketing. Rebeca, de 25 de ani, este plecată de mai bine de șapte ani în Statele Unite ale Americii. Rebeca a absolvit cursurile unei facultăți, în cadrul căreia a studiat chimia. 

Rita Mureșan a acceptat cu greu plecarea fiicelor în străinătate

Rita Mureșan a vorbit, în repetate rânduri, despre relația specială pe care o are cu fiicele sale și recunoaște că a suferit nespus, atunci când fiica cea mare a plecat la studii, peste mări și țări, departe de casa părintească. Și plecarea Gloriei a fost una dureroasă și greu de suportat, însă a reușit să îi facă față mai bine având deja o experiență anterioară.

Creatoarea de modă a povestit că organismul ei răspunde puternic șocurilor emoționale pe care le traversează. Dacă atunci când a murit mama ei, Rita a slăbit mai bine de 10 kilograme în doar câteva zile, plecarea fiicei Rebeca la studii a determinat-o să ia în greutate considerabil și să piardă lupta cu kilogramele. 

Vezi și: Rita Mureșan, petrecere surpriză de ziua ei 

„Nu sunt datoare nimănui să dau vreo explicație, însă organismul meu reacționează așa cum își dorește el. Nu pot să îl înțeleg, sinceră să fiu. De exemplu, pe șocuri emoționale se spune că pierzi kilograme. Al meu pierde sau ia. Când a plecat mămica mea am pierdut vreo 12 kilograme, în 3-4 zile, foarte mult, și când a plecat Rebecca – că ăla a fost șocul – corpul meu a decis să adune kilograme", povestea Rita Mureșan.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net