#Exclusiv Click!

Elena Merișoreanu se resimte și acum după Covid! „Am crezut că mor de data asta! Respir greu, tușesc”

30 septembrie 2024 16:00   Vedete românești

Elena Merișoreanu are probleme de sănătate după ce a fost diagnosticată, recent, pentru a doua oară cu Covid. Îndrăgita solistă de muzică populară ne-a povestit cu ce simptome se confruntă, deși a terminat tratamentul la domiciliu.

Bătrânețe haine grele! În urmă cu trei săptămâni, Elena Merișoreanu (77 de ani) a fost diagnosticată, pentru a doua oară cu Covid. Îndrăgita solistă de muzică populară a crezut, inițial, că a contactat o simplă răceala, după ce a dat autografe în mijlocul publicului la un festival dintr-o comună din Județul Vaslui. 

Elena Merișoreanu a refuzat internarea în spital 

Cântăreața de muzică populară a ajuns, însă, la spital la doar câteva zile, medicii punându-i diagnosticul de Covid. Pentru că a refuzat internarea în spital, solista a fost tratată de medici la domiciliu, cu perfuzii. 

Solista are însă două săptămâni de când se luptă cu virusul, care tot îi mai dă dureri de cap, la propriu. Solista acuză și acum simptome precum respirație greoaie și tuse. 

„Am crezut că mor de data asta! Așa de rău mi-a fost! Și acum respir greu, tușesc, dar ce să facem mergem înainte cu răcelile astea. 

Nu știu dacă a fost Covid, așa a zis doctora, dar mi-a fost mai rău ca prima dată când am avut, acum trei ani.

Mă și solicită toți în perioada asta să vin Ba pe la televiziuni, Ba pe la spectacole, dar ce să fac că eu nu pot să-i refuz, așa sunt eu!”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Click!

Solista a pierdut bani frumoși din cauza bolii

Elena Merișoreanu spune că boala i-a încurcat de tot planurile în această toamnă când nu a putut să ajungă la o serie de spectacole unde era remunerată pe bani frumoși. 

„ Am ratat concertul de la Țebea. Am avut programată și o nuntă și, tot așa, nu m-am putut duce. Încă nu mi-am revenit complet, așa că nu mă risc.

Am pierdut ceva pe partea financiară, dar, dă-i încolo de bani, sănătatea e cea mai importantă! Eu, la o nuntă, pentru un program muzical de 45 de minute iau 1.000 de euro”, ne-a mai spus solista.

Elena Merișoreanu a mai fost infectată cu Covid-19 și la sfârșitul lui 2021. Solista a fost vaccinată atunci cu schema completă.

Mai multe