Elena Merișoreanu și-a botezat strănepotul, la un an și trei luni! Imagini de la fericitul eveniment

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sărbătoare mare în familia Elenei Merișoreanu! Cunoscuta solistă de muzică  pupulară l-a botezat, zilele acestea, pe strănepotul ei. Micuțul Anthony Cristofor, fiul nepoatei solistei, în vârstă de 1 an și trei luni, a fost creștinat la Biserica Sfântul Anton. Tatăl micuțului a fost și el prezent la slujba de creștinare. 

Elena Merișoreanu (77 de ani) este mai fericită ca niciodată. Are două fete superbe, patru nepoți care nu ies din cuvântul ei, iar din luna iunie a anului trecut cântăreața este și străbunica unui băiețel, după care pur și simplu se topește și care este răsfățatul întregii familii.

Strănepotul Elenei Merișoreanu se numește Anthony Cristofor, el primind acest nume după ce mama lui s-a rugat la Sfântul Anton cel Mare pentru a rămâne însărcinată. Beatrice Păun (28 de ani) l-a cunoscut pe iubitul și tatăl copilului de mai bine 6 ani.

Micuțul Anthony Cristofor a fost creștinat la Biserica Sfântul Anton 

Beatrice și iubitul ei l-au botezat pe micuțul Anthony Cristofor, zilele trecute, în cadru restrâns. Băiețelul, în vârstă de un an și trei luni, a fost creștinat la Biserica Sfântul Anton, din Capitală, nași fiind doi prieteni din facultate ai lui Beatrice. 

Elena Merișoreanu a fost foarte emoționantă la slujbă când strănepotul ei a primit botezul Domnului și a fost stropit cu apă din cristelniță.

 „A fost un botez în familie, nu am vrut să facem mare tam-tam. Așa sunt tinerii din ziua de azi, nu-și doresc să facă mare tămbălău, nu vor petrecere mare. 

Am mers cu familia, nașii (au fost prieteni din facultate ai nepoatei mele), și câțiva prieteni foarte apropiați, la biserică, la slujbă la Sfântul Anton, și apoi am petrecut acasă, în sânul familiei.

Dintre colegele mele nu a fost decât Adriana Antoni, care e și ea parte din familie pentru noi. 

Nepoata mea a tot amânat botezul, dar acum că s-a terminat și procesul a putut fi prezent și tatăl băiețelului. Sunt foarte mândră de ei!”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Click!

Beatrice Păun, frumoasa nepoată a solistei de muzică populară, l-a născut pe micuțul Cristofor Antony în luna iunie anul trecut, iar bunica ei i-a fost aproape și a ținut-o de mână la maternitate. 

Artista a fost prima persoană care l-a ținut în brațe pe mezinul familiei, imediat după naștere.

 „La maternitate, pe ea încă o cosea, că a făcut cezariană, au ieșit fetele și mi l-au pus în brațe.

E un sentiment care nu cred că prin vorbă poți să-l exprimi, a fost nemaipomenit, i-am mulțumit lui Dumnezeu că am ajuns să văd și strănepotul!

 Este tare frumos, semănă cu nepoată-mea. Nu mă așteptam să ajung să-mi văd și strănepotul”, a povestit artista, la acel moment, pentru Click!

Beatrice, nepoata Elenei Merișoreanu, este copia fidelă din tinerețe a artistei, ea fiind flebețea ei.

„Aveam 8 ani când am intrat la Agenţia de modele Costin Mărculescu. Din păcate, nu am voce ca bunica, dar pot spune că mi-a plăcut muzica populară. 

Nu am moştenit-o pe mamaie. Mai am timp să mă fac actriţă sau vedetă tv”, a povestit Beatrice, pentru Click!

Click! spune

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi. A debutat pe scenă la doar 16 ani. 

Artista s-a născut pe 5 noiembrie 1948, în satul Paroșeni, orașul Vulcan, din județul Hunedoara. A visat de mică să ajungă o mare vedetă, deși acasă nu avea nici lumină electrică, și nici radio. 

Tatăl artistei cânta la fluier şi de la el a învăţat multe melodii, iar mama şi sora ei cântau și ele atât la lucrul de la câmp, cât şi pe la petreceri familiale.

Elena Merișoreanu este căsătorită de peste 50 de ani cu fostul colonel Viorel Croitoriu. Artista are două fete, patru nepoți și un strănepot. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
WhatsApp Image 2024 09 24 at 15 45 19 jpeg
banner loredana groza png
victor cornea andreea balan instagram jpg
cub dan bittman png
banner Georgiana Lobont
BeFunky collage (29) jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
andi moisescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net