Emy Alupei s-a întors acasă cu 50.000 de dolari, după show-ul „The Challenge”

17 decembrie 2021 7:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

O victorie binemeritată în show-ul american „The Challenge”, marca MTV, a îmbogățit-o pe Emy Alupei cu 50.000 de dolari! Românca a luptat în marea finală pentru premiul cel mare în valoare de 1.000.000 de dolari, însă nu a reușit să câștige. Iată însă pe ce loc s-a clasat!

Emy Alupei este prima româncă ajunsă în finala show-ului „The Challenge”. Deși a luptat pentru marele premiu în valoare de 1.000.000 de dolari cot la cot cu ceilalți finaliști, cântăreața a ratat pe ultima sută de metri șansa. Totuși, Emy n-a plecat de acolo cu mâna goală, ci s-a întors acasă cu suma de 50.000 de dolari!

Emy Alupei s-a clasat pe locul al treilea alături de partenerul ei din finală, americanul Devin Walker și au primit bani de la câștigătorii clasați pe locul 1! 

Emy Alupei și colegul ei au primit 100.000 de dolari de la câștigătorii show-ului

Marea învingătoare al celui de-al 37-lea sezon al emisiunii „The Challenge: Spies, Lies and Allies” a fost desemnată concurenta de orginile americană Kaycee Clark, o fostă câștigătoare a show-ului Big Brother. Ea și partenerul ei, C.T. Tamburello s-au ales fiecare cu câte 500.000 de dolari, însă au decis să împartă banii, potrivit wowbiz.ro.

Cei doi  câștigători a decis însă să facă un gest fără precedent în istoria show-ului produs de MTV SUA și au oferit o parte din câștig celorlalți finaliști care au urcat pe podium. Astfel, câștigători au hotărât să ofere 100.000 de dolari cuplului de pe locul 2 (Tori Deal și Kyle Christie) și încă 100.000 de dolari celor de pe locul 3 (Emy și Devin). Aceștia au împărțit „frățește” premiul.

Ce a spus câștigătoarea show-ului despre banii oferiți cadou

„El (C.T Tamburello n.r.) a mai câștigat la acest show, e pentru a 5-a oară când o face, iar eu am terminat pe primul loc la Big Brother. Așa că ne-am tot gândit: cât să le dăm? Iar C.T mi-a spus: e ca atunci când trebuie să-ți alegi copilul preferat.

Ai de ales între locul 2 și locul 3. Nu poți oferi mai mult unuia decât altuia”, a explicat Kaycee Clark citată de US Magazine.

Clark a mai spus că știe pe propria piele cum e să lupți cu toate puterile, să pierzi și să te întorci acasă fără nici un ban, astfel că gestul ei a venit din suflet.

„La primul sezon am ieșit pe locul 2 la fete și am primit zero dolari. La al doilea sezon la care am participat m-am accidentat și am luat tot zero dolari. Înțeleg cum e să munești luni de zile iar la final să nu primești nici o recompensă după ce ai trecut prin iadul ăsta”, a mai spus câștigătoarea.

Emanuel Neagu a fost eliminat în semifinală

Emy Alupei a fost selecționată împreună cu Emanuel Neagu în echipa de debutanți a show-ului de supraviețuire „The Challenge” filmat în Croația. În ciuda evoluției frumoase pe care au avut-o ambii în concurs, Emanuel a fost eliminat la limită, în semifinală.

Emy, pe de altă parte, a ajuns până în marea finală, unde s-a clasat în cele din urmă pe locul 3. Conform regulamentului, ambii au șansa să se întoarcă la următoarele sezoane ale concursului, însă acest lucru va fi decis de producătorii show-ului.

Mai multe