Fabulos! Cum reacționează Theo Rose când aude ritmuri de manele. ”Păi n-ai cum!”

11 ianuarie 2022 14:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Theo Rose (24 de ani) recunoaște că manelele au reprezentat o rampă de lansare pentru ea. Chiar dacă ”a schimbat macazul” în ultima perioadă, artista rămâne sensibilă la rimurile de manele, așa cum s-a văzut în podcastul lui Horia Brenciu, ”Lucruri simple”.

Succesul expunerea datorate show-urilor SuperStar și Masked Singer România de la Pro Tv nu i-au luat mințile simpaticei Theo Rose. Artista știe foarte bine de unde a pornit și are visuri mari legate de cariera ei muzicală.

Provocată de Horia Brenciu, The Rose a recunoscut că datorează mult manelelor. La 14 ani, niște oameni au văzut-o pe Teodora Maria Diaconu la un festival de muzică ușoară unde ajunsese sub îndrumarea surorii mai mari, iar acești oameni au avut curajul de a investi în brandul Theo Rose.

”Apoi am avut prima experiență în televiziune, la «Bravo, ai stil», în 2020, și așa am ajuns să cânt manele. Dacă n-aș fi cântat manele, n-aș fi fost atât de cunoscută în online și oamenii n-ar fi știut câte lucruri bune am eu de spus, apoi a venit SuperStar, prima experiență de top”, și-a descris ascensiunea Theo Rose.

Iar afinitatea ei pentru manele a fost testată imediat de Horia Brenciu, care a întrebat-o cum reacționează când aude ”muzică de genul...” și i-a rugat pe instrumentiștii săi să reproducă câteva acorduri de manele.

Theo Rose a început numaidecât să ridice din umeri și să miște brațele și capul zâmbind. ”Păi n-ai cum!”, a explicat artista. Și ca tabloul să fie complet, solista a interpretat magistral vestita ”Se mărită Mona mea”, dar și ”Bordeiaș, bordei, bordei”, după versurile lui Anton Pann.

Theo Rose visează să concureze la Eurovision

Theo Rose e conștientă că se află încă la început din punctul de vedere al carierei muzicale.

”Cred că trebuie să-mi câștig cu adevărat locul în industria muzicală românească. Acum e abia începutul pentru mine, abia încep să-mi spun povestea. Eu am început prin a-mi transmite mesajele prin intermediul combinației de ritmuri manele-pop, dar am simțit la un moment dat nevoia să schimb macazul. Adică muzica pe care o scriu acum, nu știu să spun dacă mai are influențe, dar e specială pentru mine. Și cred că asta e important, să-mi transmit mesajul în modul în care-mi place mie s-o fac”, i-a mărturisit artista lui Horia Brenciu.

Visul solistei este să ajungă să cânte la finala Eurovision, concurs pe care-l consideră o rampă de lansare pentru o eventuală carieră internațională.

Încurajată de Brenciu, care i-as spus că ar avea șanse, cu piesă bună, Theo Rose a răspuns entuziasmată. ”Dacă ăsta-i drumul meu, n-are cum să mă oprească nimeni!”

Mai multe