Femeile celebre cu care s-a iubit Mircea Radu. Cine este doamna misterioasă căreia i-a fost amant

10 iulie 2024 17:57   Vedete românești

Mircea Radu (55 de ani) s-a numărat de-a lungul timpului, printre cei mai râvniți bărbați din showbiz-ul autohton. Cunoscut pentru emisiunea „Din dragoste”, prezentatorul TV a avut mai multe relații cu femei celebre, însă unele dintre ele au rămas mai puțin cunoscute.

Mircea Radu s-a iubit cu Alexandra Dinu și Simona Gherghe

Puțini sunt cei care știu că Mircea Radu a avut o relație cu Alexandra Dinu. Însă, atunci când actrița l-a cunoscut pe Adrian Mutu, a decis să renunțe definitiv la prezentatorul TV.

O altă femeie cu care a format un cuplu este și Magdolna Grosu, prezentatoarea emisiunii în limba maghiară de pe TVR 1.

Cu siguranță nu sunt mulți cei care știu că și Simona Gherghe a fost una dintre iubitele lui. Totul a început în 2002, când prezentatoarea avea o relație cu un alt bărbat. Deși au trăit o poveste de dragoste în secret, cei doi s-au iubit nebunește, până în momentul în care Mircea Radu a decis să rupă relația cu aceasta.

Raluca Olaru, marea iubire a lui Mircea Radu

 Moderatorul emisiunii „Din dragoste” s-a iubit chiar și cu o femeie măritată. La un moment dat, a fost întrebat de jurnaliști cum s-a simțit în postura de amant, însă nu a negat relația cu doamna misterioasă, ba chiar a avut și argumente.

 “Niciodată nu m-am pus în postura de amant. Eu am iubit-o pe femeia aia, nu doar m-am culcat cu ea. Şi acum continui s-o iubesc, dar altfel. E una din persoanele cele mai frumoase sufleteşte din câte am întâlnit”, spunea Mircea Radu cu ani în urmă.

Cu toate acestea, marea iubire a vedetei TV a fost Raluca Olaru, cea cu care este și în prezent. În 2012, cei doi s-au căsătorit, chiar dacă ea era cu 20 de ani mai tânără decât el. La începutul relației lor, părinții fetei nu au fost de acord, însă dragostea a învins, astfel că în prezent au ajuns să aibă și 2 copii împreună.

Mai multe