Mircea Radu, dezvăluiri din intimitate. Ce surpriză inedită i-a făcut soției sale: „Sunt dispuși la compromisuri...”

Mircea Radu şi aleasa inimii sale, Raluca Olaru, sunt căsătoriţi încă din 2013 şi au împreună doi copii, Tudor și Clara Elena. Se pare că Mircea Radu este un romantic incurabil! Iată ce gest frumos a făcut față de soția sa!

Mircea Radu, adevărul despre relația cu soția
Mircea Radu, adevărul despre relația cu soția

Mircea Radu, adevărul despre relația cu soția

Cei doi îşi trăiesc iubirea în spatele camerelor de luat vederi, cu discreţie şi bun simţ. Asta, poate, i-a şi ajutat să aibă o relaţie atât sudată. Cât despre alegerea Ralucăi de a se ţine departe de lumina reflectoarelor, totul are de-a face cu profesia ei. Raluca Olaru este oncolog şi se dedică în totalitate job-ului ei. Atunci când are puţin timp liber, şi-l petrece în familie, alături de soţul şi cei doi copii ai ei. Într-un interviu pentru unica.ro, Mircea Radu a dezvăluit care este rețeta relației lor și ce gesturi romantice face față de partenera sa.

„E aceeași rețetă ca a tuturor oamenilor care se înțeleg, sunt dispuși la compromisuri și au de crescut copii. Dacă te aștepți să spun că am îmbrăcat patul cu petale de trandafir din soiul Big Purple (128,80 lei butașul) sau că am închiriat roata dintr-un parc de distracții în care ne-am dat de câteva ori, înainte de a sta o oră în mașinuțele alea colorate care se bușesc, ei bine, nu. În schimb, îți pot spune că soția mea a exclamat recent ”O! Ce surpriză!” când i-am dat să guste dintr-un humus făcut de mine, cu mânuțele mele.” a spus prezentatorul de la Metropola TV pentru sursa citată.

Cei doi au ales să își unească destinele printr-o ceremonie restrânsă, fără prea mult fast. Cât despre modul în care s-au cunoscut, Mircea Radu povestea în urmă cu ceva timp că între ei nu a fost neapărat dragoste la prima vedere. Diferența de vârstă însă nu a fost un impediment, în condițiile în care între ei este o diferență de vârstă de aproape 20 de ani. 

Nu a fost dragoste la prima vedere. Ne-am cunoscut întâmplător. Primul impact au fost ochii ei. Are cei mai închişi ochi pe care i-am văzut. Are ochii aproape negri. Mi-au plăcut ochii ei, are un zâmbet frumos, mi-au plăcut dinţii ei şi nu în ultimul rând mi-a plăcut că este doctor. Mi-a plăcut şi că are simţul umorului... Eram un bărbat experimentat şi mi-am dat seama ce merge şi ce nu”, a dezvăluit Mircea Radu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
drum expres foto gds jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Alin oprea talisman
banner mioara roman catinca roman png
banner nunta gina pistol smiley copy 2 png
pat dormitor Askona 3 jpg
adina alberts jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner jean Gavril png
eurovision jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net