Florin Dumitrescu, despre zvonurile legate de divorțul de soția lui, Cristina: „Știi că ai probleme cu alcoolul?”

23 februarie 2024 17:40   Vedete românești

Florin și Cristina Dumitrescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Recent, însă, au apărut zvonuri în mediul online cum că cei doi ar fi luat-o pe drumuri separate. Celebrul chef a ținut să facă lumină și a publicat un videoclip pe rețelele de socializare, unde are o discuție cu soția lui.

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, sunt căsătoriți de 10 ani și au împreună două fiice, pe Eva și Mia. Dacă până acum celebrul chef a avut parte de momente dificile după demisia de la „Chefi la cuțite”, se pare că mai nou au apărut zvonuri că ar avea probleme și în căsnicie. Mai exact, s-a zvonit că el și soția sa, Cristina, au decis să o ia pe drumuri separate.

Bucătarul a decis să lămurească acest aspect al vieții lui personale și să explice cum stau, de fapt, lucrurile. El a publicat un videoclip pe pagina sa personală de Instagram, la secțiunea InstaStory, în care poartă o discuție cu soția sa:

Florin Dumitrescu: „Cred că ăsta era și motivul pentru care am divorțat”

Florin: „Cristina, tu știai că am divorțat noi doi?”

Cristina: n.r. râde

Florin: „Am divorțat”

Cristina: „Când?”

Florin: „Nu știu”

Cristina: „Ai visat asta?”

Florin: „Nu am visat, am primit că pe Tik Tok zice lumea că am divorțat, dacă ne-am certat pe pârtie, știi”

Cristina: „A, ne-am certat și pe pârtie?”

Florin: Da”

Cristina:Când ne-am certat?”

Florin:Și știi că ai probleme cu alcoolul?”

Cristina: „Eu? Că nu beau alcool”

Florin: „Cred că ăsta era și motivul pentru care am divorțat, că ai tu probleme cu alcoolul și după divorț ai plecat la discotecă”

Cristina: „Am plecat eu la discotecă? În care discotecă?”

Florin: „Nu știu că n-au contenit să spună și în ce discotecă ai fost și cu cine”, a fost o parte din discuția celor doi, pe care au făcut-o publică pe contul de Instagram al lui Florin Dumitrescu.

„Multi și-ar fi dorit asta”

La rândul ei, și Cristina Dumitrescu a ținut să le transmită un mesaj curioșilor: „Atât de divorțați ... Not! Deși multi și-ar fi dorit asta”, a scris soția celebrului chef, în dreptul unei fotografii cu ei doi, publicată pe contul său de Instagram.

Mai multe