Fuego, artistul care l-a impresionat și pe Carla's Dreams

22 mai 2022 17:44   Vedete românești

Carla’s Dreams a discutat despre preferințele sale pentru muzica din România, iar Fuego se pare că este printre favoriții lui.

Invitat la podcastul lui Bobonete, Carla’s Dreams a abordat mai multe subiecte de discuție alături de actorul din Las Fierbinți, dar cel mai interesant a fost despre muzica din România, dată fiind experiența lui Carla’s în acest domeniu.

Fuego, artistul care l-a impresionat pe Carla's prin curaj

Carla's Dreams și-a exprimat părerea despre mai multe nume mari din muzica românească, dar Fuego se pare că i-a furat inima prin curajul său.

Vezi și Carla’s Dreams, înainte de prima gală «X Factor»: ”Vor urma niște surprize serioase”

Fuego este recunoscut pentru muzica pe care acesta o realizează pentru inimile românilor, dar și pentru colaborările sale spectaculoase. Totuși, acesta a fost ținta mai multor glume răutăcioase din spațiul on-line, dar asta nu l-a oprit să-și creeze o carieră de invidiat.

„Despre Fuego, aș putea spune că e foarte curajos. Îmi provoacă admirație faptul că spune „Și?”, ceea ce este un soi de curaj și consecvență”, a declarat Carla’s Dreams. 

Care este artistul preferat al lui Carla's Dreams?

Totuși, Bobonete nu a aflat care-i artistul preferat din România a lui Carla’s Dreams, lăsând locul speculațiilor. 

Actorul din Las Fierbinți a încercat să afle mai multe detalii despre artistul care a reușit, pe deplin, să-l cucerească pe Carla’s Dreams prin lirică sau prin interpretare, dar acesta nu a reușit.

Citește și Carla`s Dreams, impresionat de concurent de 14 ani: „Ai toate calitățile necesare pentru finala X Factor”

În schimb, Carla's Dreams a oferit o explicație mai largă a fenomenului care-l impresionează cel mai mult în această lume artistică - creația. Bineînțeles, Carla’s Dreams nu i-a discreditat pe interpreți, precum cei din lumea teatrală sau a filmului, dar consideră că cei care reușesc să creeze și să interpreteze sunt „pachetul complet”.

„Ți-am spus. Sunt mai mulți (n.r. - artiști). Mie, cel mai mult, îmi plac artiștii creatori. Nu sunt mai presus decât interpreți, precum cei de teatru sau film, dar cei creatori mi se par compleți.”, a transmis Carla’s Dreams.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe