#Exclusiv Click!

Gabriela Oțil a încins doi masculi! Imagini incendiare cu soția lui Oțil! Dani, nu ești gelos?!

5 aprilie 2023 12:00   Vedete românești

Gabriela Prisăcariu, actuală Oțil, a făcut show incendiar cu doi manechini, marți seară, la o prezentare de modă semnată de Cătălin Botezatu. Soția lui Oțil e în mare formă, aceasta revenind la silueta de model după nașterea primului ei copil.

Gabriela Prisăcariu, sexy soția lui Dani Oțil, are sânge fierbinte, nu glumă! A revenit la silueta de top model după o nașterea micuțului Tiago, iar acum face, din nou, furori pe podiumul de modă.

Gabriela Prisăcariu a fost model de succes, fiind lansată în lumea modei chiar de către Cătălin Botezatu, în urmă cu opt ani de zile. Anul acesta, soția matinalului de Antena 1 împlinește vârsta de 30 de ani și, cu toate că a devenit mămică în urmă cu doar un an și jumătate, Gabriela a revenit într-un timp record la formele de top model.

Marți, 4 aprilie, Gabriela a fost vedeta incontestabilă a unei noi prezentări de modă a mentorului ei, Cătălin Botezatu. Soția lui Dani Oțil a făcut furori pe podium cu formele perfecte, dar mai ales cu atitudinea, aceasta fiind super dezinhibată și îndrăzneață.

Gabriela Prisăcariu Oțil e top model după naștere!

Gabriela a intrat pe podium însoțită de doi masculi și, și-a etalat din plin talentele de model, a făcut un adevărat show, mai ales că bărbatul ei, Dani Oțil, nici nu era prin preajmă. Lipsită total de inhibiții, Gabriela a pozat lasciv în brațele manechinilor lui Botezatu, mângâindu-le pectoralii.

Gabriela Prisăcariu Oțil are 1.80 m înălţime, un trupul sculptat, făcut parcă special pentru modelling. De asemenea, aceasta are picioare foarte lungi şi o talie ca trasă prin inel. La una dintre piruetele executate pe podium, soția lui Oțil a lăsat la vedere un posterior bombat, bine lucrat la sala de forță.

Gabriela Oțil a câștigat „Supermodels by Cătălin Botezatu"

Dani Oțil și-a găsit iubirea vieții la finele anului 2018. Este vorba despre Gabriela Prisăcariu, acum în vârstă de aproape 30 de ani, model de succes, care în anul 2015 a și câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” ( de la Kanal D). Între cei doi este o diferenţă de vârstă de peste10 ani.

Tânăra a absolvit „Facultatea de drept”, dar oână la acest moment nu a profesat în domeniu. După ce a participat, în 2015, la concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”, Gabriela a fost invitată la o altă emisiune a postului, „Te vreau lângă mine”, de la Kanal D.

Gabriela și Dani s-au căsătorit în mai 2021, iar în luna septembrie a aceluiași an a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Mai multe