Gami de la 5GANG s-a despărțit de iubită! Primele reacții ale celor doi

3 martie 2024 12:30   Vedete românești

Andrei Gavril (21 de ani) zis și Gami, de la 5GANG, s-a despărțit de iubita sa, Ioana cu care a fost timp de șase ani împreună! Cei doi aveau în plan să se căsătorească, însă recent au ales să meargă pe drumuri separate. Vestea a fost dată recent chiar de cei doi printr-o postare pe conturile lor de Instagram.

„Fraților, după șase ani de relație ne-am despărțit. Nu este nicio glumă, niciun vlog. Nu e absolut nimic. M-am mutat deja în alt apartament, o să reîncep activitatea de aici (din noua locuință – n.r). După șase ani de relație ne-am despărțit, nu ne-am certat. Nu vreau să vorbim foarte mult despre acest subiect pentru că nu are sens. A fost o decizie luată de comun acord. Nu știu ce o să se întâmple pe viitor, poate peste câțiva ani o să ne reîmpăcăm, poate nu, nu avem de unde să știm. Momentan aceasta este decizia pe care am luat-o împreună ”, a spus Gami de la trupa 5GANG prietenilor virtuali.

Despărțire fără scandal

Ioana, fosta iubită a lui Gami, a dorit să explice tuturor că această separare nu a fost una cu scandal:

„Am rămas în relații foarte bune, încă vorbim în fiecare zi. Motivul separării noastre este că ne-am luat de foarte mici. Când ne-am combinat aveam 15 ani acum împlinesc 22 de ani și ne-am schimbat foarte mult ca persoane. Dacă vreți să ne mai vedeți împreună probabil o să ne mai vedeți pentru că suntem vecini în continuare. Deci să știți că nu ne-am certat, nu a fost vorba de înșelat sau vreo problemă…pur și simplu așa a fost”.

Click! spune

Gami este unul dintre cei mai de succes vloggeri de la ora actuală! Acesta are o carieră de invidiat în mediul online datorită postărilor sale pe care le face periodic.  

Mai multe