Sacrificiile unui vlogger de succes! Ce a făcut Gami de la 5Gang cu primii bani câștigați de pe Youtube

Ultima actualizare:

Click! a fost acasă la Gami de la 5GANG! Așa că am văzut cu ochii noștri că vloggerul duce o viață fără probleme, însă nu a avut mereu tot ce și-a dorit! Andrei Gavril, pe numele real al influencerului, a reușit să cucerească inimile multor adolescenți cu filmulețele sale de pe Youtube, dar a muncit pe brânci ca să-și facă un nume.

Gami, sacrificiile unui vlogger de succes!

După o muncă de peste 10 ani, Gami a reușit să-și cumpere mașina mult visată: un bolid de lux pe care recent l-a și tunat. Urmăriți interviul pe care l-am făcut cu vloggerul, dar și cu iubita lui, căci am venit la fix, când era prin preajmă!

Cine crede că succesul vine peste noapte se înșală! Gami le transmite tuturor celor care vor să-i urmeze exemplul că celebritatea a venit după ani buni de muncă, sacrificii și mult studiu. 

Citește și: GAMI de la 5GANG, milioane de vizualizări pe cearta cu iubita: «Conduci ca un animal»

Vloggerul nu a uitat de unde a plecat și își aduce aminte cu nostalgie de perioada în care nu câștiga bani din Youtube. De altfel, Andrei Gavril ne-a mărturisit și ce a făcut cu primii bani câștigați, 19.000 de euro. Vă spunem și vouă: i-a luat o mașină mamei lui! Bravo, Gami, și de la noi! Ești de nota 10!

Iată și: Liceenii-vedetă sunt în «focurile» examenelor. Ce planuri de viitor au Bibi, Gami din 5Gang şi Alex Triff

Cum arată bolidul de lux al lui Gami de la 5Gang

Gami de la 5GANG ne-a arătat ce valoroasă este parcarea din fața casei sale! Atât el, cât și iubita lui adoră bolizii de lux cu mulți cai putere.

„Mașina pe care o am se ridică la suma de 60.000 de euro, ceva de genul acesta, dar second hand. Am muncit foarte mult pentru mașina asta. Eu fac Youtube de zece ani, toată lumea crede că eu am apărut de peste noapte, dar eu muncesc foarte mult la treaba asta și cumva cam toți banii pe care i-am făcut până în 2019 i-am dat pe mașina aceasta.”

Mai vezi și: 5Gang - The Movie primește ajutor de la stat. Ce buget au adolescenții

 Simpaticul vlogger ne-a dezvăluit cum arată agenda sa dintr-o săptămână: „Zilele mele toate sunt diferite! Nu am două zile la fel! De exemplu, am o zi în care mă trezesc de dimineață, filmez toată ziua și pot să termin filmarea și la 12 noaptea. A doua zi poate nu mai filmez, dar poate editez sau am un concert sau un proiect nou, depinde, nu am un program fix! Peste zece ani mă văd făcând ceea ce îmi place ... adică vlog. Când m-am apucat eu de vlog nu se câștigau bani din asta și nici nu se gândea cineva vreodată că o să se câștige vreun ban”.

Gami, împlinit alături de iubită

Gami trăiește o frumoasă poveste de iubire, de cinci ani, alături de Ioana Pintilie! Partenera de viață a celebrului vlogger ne-a dezvăluit mici secrete din relația de cuplu. „Gami este la fel de gălăgios și amuzant și când nu este în fața camerelor de filmat. Prima dată, mi-a atras atenția la el că era blond cu ochii albaștri, iar când am început să ne cunoaștem, cel mai mult mi-a plăcut faptul că avea un simț al umorului foarte bine dezvoltat, plus că este un om foarte bun.”.

Ioana și Gami fac echipă și în viața profesională, așa că sexy iubita îl susține și îl ajută cu tot ce poate. „Îl ajut pe Gami pe partea de online, deși poate că în fața camerei nu se vede acest lucru, dar în spatele camerelor este și mintea mea.”.

Ioana și Gami sunt împreună de 5 ani!
Ioana și Gami sunt împreună de 5 ani!

Trupa 5Gang s-a „destrămat”, însă Gami, Selly și restul trupei au rămas prieteni

5GANG a fost o trupă formată din Elly, Gami, Dia, Mădălin și Pain. Toți sunt influenceri și vloggeri pe Youtube, unde au un succes răsunător.

Citește și: Cine sunt membrii trupei 5gang, noua senzație a YouTube-ului românesc

„Gândiți-vă că am început acum 4 ani de zile. Gami avea doar 14 ani, eu aveam 16 ani. Am crescut, am evoluat și ne dorim să facem și alte lucruri.

Considerăm că am făcut tot ce se putea face cu proiectul ăsta. Am doborât atâtea recorduri, am scos atâtea piese și chiar nu vrem să îl forțăm mai mult decât este cazul. Am făcut-o cât timp ne-am regăsit în treaba asta și cât timp ne-a venit natural. Acum poate o să mai scoatem una sau două piese, nu știm sigur. Cu siguranță vom scoate filmul, însă cam atât.

Nu vrem să facem ceva care să se simtă pentru noi artificial, doar de dragul banilor și al profitului. Nu ne mai regăsim atât de mult în genul ăsta de piese. Mădălin vrea să facă și el muzică serioasă”, a spus Selly.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net