GAMI de la 5GANG, milioane de vizualizări pe cearta cu iubita: «Conduci ca un animal»

Luând modelul influencerilor din State, mai mulți creatori de conținut autohtoni reușesc să facă milioane de vizualizări pe platforma YouTube, fără prea mult efort. Se pare că cel mai în vogă acum sunt provocările și farsele, rețeta mergând foarte bine și la publicul din România.

GAMI de la 5GANG, milioane de vizualizări pe cearta cu iubita Foto: Captură Video
GAMI de la 5GANG, milioane de vizualizări pe cearta cu iubita Foto: Captură Video

Așa a reușit și Gami din 5GANG, pe numele lui real Andrei Gavril, să strângă milioane de vizionări la noua serie care apare pe canalul lui de YouTube, intitulată „Mă cert cu iubita mea de față cu prietenii mei”.

Gami, ceartă cu iubita de față cu prietenii lor

Ideea e simplă: cei doi tineri exagerează anumite certuri pentru a scoate cele mai amuzante reacții din partea prietenilor lor, care asistă fără să vrea la întregul scandal creat.

Și de data aceasta, în partea a 2-a a seriei, acțiunea se petrece în mașină, Gami fiind la volan, iubita lui în dreapta, iar prietenii lor, bineînțeles, pe locurile din spate. Dacă unii dintre amicii lor s-au prins de „schemă”, alții au crezut că cei doi chiar au început o ceartă serioasă. Ioana, iubita lui Gami și complicele din acest vlog, începea o serie de ciondăneli cu tânărul, cei doi reprosându-și diverse chestii. La un moment dat, Ioana i-a spus lui Gami: „conduci ca un animal!”.

În filmulețul cu numărul 2 au apărut și frații Munteanu, cunoscuți și ei de tinerii din online, în timp ce în primul videoclip din această serie și-a făcut apariția și Selly, prieten bun cu Gami. Ioana și iubitul ei au început în fața prietenilor lor tot felul de certuri, de la acuzații de înșelat până la mici greșeli la volan, cu scopul de a încinge spiritele. 

Momentan, cel de-al doilea videoclip are 280 de mii de vizualizări, fiind și pe locul 10 în trending-ul de pe platforma YouTube, în timp ce primul video a strâns nici mai mult, nici mai puțin de 1,2 milioane de vizionări!

Gami OS, pe numele lui real Andrei Gavril, este un tânăr vlogger și creator de conținut pe YouTube. Acesta a devenit cunscut în special după proiectul 5GANG, inițiat de alt vlogger care se bucură de multă notorietate, Selly. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net