Frații Munteanu, invitați la MasterChef. Cum s-au descurcat în bucătărie

Ultima actualizare:

Vloggerii Vlad și Cristi Munteanu au fost invitați în cadrul emisiunii MasterChef, unde au gătit un preparat alături de Chef Joseph Hadad. Iată cum s-au descurcat!

Vloggerii Vlad și Cristi Munteanu, la MasterChef Foto: Pro TV
Vloggerii Vlad și Cristi Munteanu, la MasterChef Foto: Pro TV

Deși pe internet sunt „zmei”, oare în bucătărie se pricep? Frații Munteanu, cunoscuți în mediul online pentru vlogurile și filmulețele lor, au acceptat și o provocare culinară, unde a fost nevoiți să-și demonstreze priceperea.

Frații Munteanu, invitați la MasterChef

Mai în joacă, mai serios, frații s-au acomodat rapid cu cerințele chef-ului și au fost un ajutor de nădejde în bucătărie. Cei doi au gătit cot la cot cu Chef Joseph Hadad, care de această dată nu a fost jurat, spre norocul fraților Munteanu, care nu au primit, astfel, prea multe critici în legătură cu preparatul lor.

Frații Munteanu, alături de Chef Hadad, au avut de pregătit un desert clasic franțuzesc, și anume Crêpes Suzette, care sunt niște clătite simple, extrem de subțiri, acoperite cu sos caramelizat de portocale și lămâi. Această rețetă a fost prima pe care Chef Joseph Hadad a învățat-o la școala de bucătari, acolo unde a început cursurile încă de la 15 ani.

Faci mușchi în bucătărie, o să am febră musculară după”, a spus Vlad Munteanu în filmulețul de prezentare, după ce chef-ul l-a pus să amestece aluatul.

Cert este că frații Munteanu pare că s-au distrat în bucătărie, până la urmă dovedind că nu doar în mediul online pot face față „provocărilor”. Aceștia au devenit cunoscuți în urma conținutului publicat pe platforma YouTube, acolo unde sunt urmăriți de 1.8 milioane de internauți (Vlad Munteanu). Nici pe rețelele de socializare nu stau rău, cei doi tineri având un public de 1 milion de urmăritori.

Cum s-au descurcat cei doi vloggeri, dar și care este rețeta pe care Chef Joseph Hadad a împărtășit-o cu ei, puteți afla urmărind, online, ediția specială Chef de MasterChef cu Chef Joseph Hadad și frații Munteanu.

image
image
image
image
image
image
spy master PETER VARSICS  (2) (1) jpg
film pixabay jpg
dana budeanu jpg
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net