George Burcea, tată a treia oară? Viviana Sposub le-a arătat tuturor burtica: „N-am primit niciodată atâtea felicitări”. Video

1 septembrie 2024 7:58   Vedete românești
Ultima actualizare:

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai celebre cuplu din showbiz. Cei doi se iubesc fără rețineri și se bucură de succesul pe plan profesional pe care îl au. Cu toate acestea, fosta asistentă tv și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul videoclip postat recent în social media. 

Urmăritorii de pe rețelele de socializare ai Vivianei Sposub au fost de-a dreptul surprinși să vadă cum vedeta postase o imagine cu burtica. În timp ce mulți s-au întrebat dacă este vorba despre vreo posibilă sarcină, alții au înțeles că este doar o glumă. 

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Viviana Sposub 

Actuala parteneră de viață a fostului soț al Andreei Bălan s-a bucurat de cele mai bune mâncăruri în cadrul unui eveniment la care a luat parte. După mese îmbelșugate, burtica Vivianei Sposub a crescut rapid, iar frumoasa șatenă s-a filmat în acel context. 

La prima vedere părea a fi burtică de gravidă, motiv pentru care fanii s-au grăbit să o felicite. Cu toate acestea, mulți au rămas mirați când au văzut explicația:

„Ai băgat aperitiv, prăjitui, pește, prăjituri, sarmale, prăjituri, friptură, prăjituri, dar tot aștepți tortul...” - a fost mesajul scris de Viviana Sposub în dreptul imaginii cu burtica mărită de la mâncare, ce ușor putea fi confundată cu a unei graviduțe. 

Internauții s-au grăbit să o felicite, însă șatena a făcut chiar și o glumă haioasă pe seama comentariilor primite: „N-am primit niciodată atâtea felicitări pentru că am mâncat mult la nuntă”, a scris Viviana Sposub. 

George Burcea: „Patru ani sunt puțini”

În urmă cu doar câteva zile, Viviana și George au împlinit patru ani de relație, presărați cu bune și cu rele. Recent, actorul a dezvăluit ce anume a funcționat la ei pentru a face relația să meargă.

  „S-au întâmplat foarte multe, ceea ce este normal. Patru ani sunt puțini, dar sunt mulți pentru un cuplu să reziste, în tot felul de schimbări și în tot felul de situații. Eu, dar și împreună, îi mulțumim lui Dumnezeu că indiferent de ce situații am avut, am reușit să le depășim și iată-ne, după patru ani de zile aici. Eu nu le numesc probleme, le numesc situații de viață de care ai nevoie ca să poți să evoluezi”, a declarat George Burcea, la „Viață fără filtru”.

Mai multe