Gianinuța din „Las Fierbinți” a postat prima imagine cu bebelușul. A topit inimile fanilor! FOTO

27 septembrie 2024 8:31   Vedete românești

În urmă cu doar câteva zile, Anca Dumitra, cunoscută drept Gianinuța din „Las Fierbinți”, și Manfred Spendier, au devenit părinți pentru prima oară părinții unui băiețel minunat. Vedeta a dat naștere copilului miercuri, 18 septembrie 2024, iar acum a postat prima imagine cu acesta. 

Vedeta de la PRO TV anunța în luna aprilie a anului 2024 faptul că este însărcinată pentru prima dată, afișându-se cu burtica de gravidă. Atât ea, cât și soțul ei au fost extrem de discreți în privința vieții lor personale, și abia după naștere s-a aflat sexul bebelușului. 

„Noi am aflat. Toată lumea își dă cu părerea. Dar mie-mi place treaba asta. Nu o să facem gender reveal. Știm, dar deocamdată ținem pentru noi. Ce-mi place și de ce țin treaba asta este că lumea chiar zice. O să vedem”, spunea ea, la PRO TV. 

Cum arată bebelușul vedetei 

Pe contul personal de Instagram, Anca Dumitra a postat prima imagine cu bebelușul. Discretă, ca de obicei, nu a afișat o fotografie cu fața celui mic, și a lăsat totul la aprecierea fanilor. 

Anca Dumitra, despre primele luni de sarcină 

În cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, actrița mărturisea, în a șasea lună de sarcină, faptul că nu a întâmpinat dificultăți și nici stări de rău. 

„Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață, trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat, au fost mici grețuri,pe ici pe colo. Am 22 de săptămâni, un pic de cinci luni și jumătate. Dar sunt plină de energie”, a declarat Anca Dumitra, în emisiunea „Vorbește lumea”.    

Cum s-au cunoscut cei doi 

Vedeta în vârstă de 37 de ani s-a căsătorit cu austriacul Manfred Spendier (43 de ani). Sunt împreună de la finalul anului 2022, iar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. În trecut, Anca Dumitra povestea cum și-a cunoscut soțul. 

Într-adevăr, m-a văzut cu vreo 10 ani de zile în urmă. M-a văzut în câteva episoade, n-am avut nicio treabă niciodată! Vorba aceea, și-a manifestat intenția și, în același timp, altcineva l-a ajutat să se îndeplinească acea intenție și, într-un final, să ne întâlnim. A fost o primă întâlnire foarte frumoasă! Rapidă, totodată, prima întâlnire. Adică, știu că nu am stat foarte foarte mult timp atunci pentru că cine ne-a adus împreună, fiind toți la masă, a fost așa un pic mai stingher, dar foarte drăguț, de altfel.

Mai multe