Anca Dumitra, dezvăluiri despre prima întâlnire cu soțul ei, Manfred Spendier „Sunt amintiri foarte dragi și frumoase”

Anca Dumitra (36 de ani), interpreta Geaninei din serialul „Las Fierbinți”, a dezvăluit recent cum a decurs prima întâlnire dintre ea și soțul ei, Manfred Spendier. Austriacul o văzuse cu 10 ani înainte în celebra producție de la Pro TV și se îndrăgostise la prima vedere de actriță.

Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier / foto: colaj Instagram
Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier / foto: colaj Instagram

Anca Dumitra și austriacul Manfred Spendier s-au căsătorit civil la sfârșitul anului 2022, iar în primăvara anului următor, actrița a îmbrăcat rochia de mireasă și s-a căsătorit religios. Toată lumea știe cum s-au cunoscut cei doi, de fapt. Interpreta Geaninei din „Las Fierbinți” l-a dat gata pe soțul ei în timp ce acesta se uita la serial. Însă, cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier, la 10 ani de când el o văzuse în producția de la Pro TV?

Într-adevăr, m-a văzut cu vreo 10 ani de zile în urmă. M-a văzut în câteva episoade, n-am avut nicio treabă niciodată! Vorba aceea, și-a manifestat intenția și, în același timp, altcineva l-a ajutat să se îndeplinească acea intenție și, într-un final, să ne întâlnim. A fost o primă întâlnire foarte frumoasă! Rapidă, totodată, prima întâlnire. Adică, știu că nu am stat foarte foarte mult timp atunci pentru că cine ne-a adus împreună, fiind toți la masă, a fost așa un pic mai stingher, dar foarte drăguț, de altfel.

Anca Dumitra: „M-a cucerit, pot să zic că m-a cucerit rapid”

Sunt amintiri foarte dragi și frumoase, iar după aceea au urmat a doua întâlnire și a treia și, din ce în ce, am stat și mai mult la povești să ne cunoaștem. Da, un început foarte frumos”, a spus Anca Dumitra, pentru viva.ro.

De asemenea, frumoasa Geanina a mărturisit că a fost cucerită rapid și și-a dat seama imediat că soțul ei este alesul: „Știu că cineva mi-a zis odată că, atunci când ai foarte multe motive să spui da și nu îți vine niciunul în minte să spui nu, așa rapid, înseamnă că ești pe drumul cel bun.

Într-adevăr, când a venit cererea, am avut așa o certitudine și nunta nu știu dacă a fost de basm sau nu știu dacă a fost de basm pentru alții… dar pentru noi a fost o petrecere foarte frumoasă, încununată de acea slujbă religioasă desăvârșită, acolo, de fapt, au fost tot mirajul și tot basmul, la slujba religioasă, iar apoi ce a urmat, petrecerea alături de familie și prieteni, n-a făcut decât să ne creeze una dintre cele mai frumoase amintiri. M-a cucerit, pot să zic că m-a cucerit rapid”, a mai spus Anca Dumitra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Sofia Vicoveanca
image
actualitate.net
image
actualitate.net