Anca Dumitra, mămică pentru prima dată! Geanina din „Las Fierbinți” a născut și este în culmea fericirii

Ultima actualizare:

Fericire mare în familia Ancăi Dumitra! Actrița, cunoscută pentru rolul Geaninei din „Las Fierbinți”, și soțul ei, Manfred Spendier, au devenit părinți pentru prima dată. Vedeta a născut în cursul zilei de miercuri, 18 septembrie 2024.

A născut Anca Dumitra / foto: Instagram
A născut Anca Dumitra / foto: Instagram

Anca Dumitra, alias „Gianina” din Las Fierbinți, a născut în cursul zilei de miercuri, 18 septembrie 2024, iar ea și soțul ei, Manfred Spendier, au devenit părinți pentru prima dată! Vedeta de la Pro TV a anunțat pentru prima dată că este însărcinată în luna aprilie a acestui an, când a publicat pe rețelele de socializare și primele imagini în care s-a afișat cu burtica de graviduță.

Anca Dumitra a născut!

Din fericire, sarcina actriței a fost una fără probleme mari, dezvăluind în luna a șasea că se simte minunat și că are nicio stare de rău. „Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio treabă, nicio greață, trimestrul doi. Trimestrul unu a fost un pic dificil, dar nu ceva exagerat, au fost mici grețuri,pe ici pe colo. Am 22 de săptămâni, un pic de cinci luni și jumătate. Dar sunt plină de energie”, a declarat Anca Dumitra, în emisiunea „Vorbește lumea”.  

De asemenea, se pare că Anca Dumitru nu este încă pregătită să dezvăluie sexul bebeleșului, ținându-i pe fani în suspans.

„Noi am aflat. Toată lumea își dă cu părerea. Dar mie-mi place treaba asta. Nu o să facem gender reveal. Știm, dar deocamdată ținem pentru noi. Ce-mi place și de ce țin treaba asta este că lumea chiar zice. O să vedem”, a mai spus atunci artista.    

Așadar, Anca Dumitra și Manfred Spendier trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții. În luna aprilie, cei doi s-au căsătorit, iar acum au devenit părinți. Superba actriță, în vârstă de 37 de ani, și partenerul ei de viață, în vârstă de 43 de ani, sunt împreună de la finalul anului 2022, iar povestea lor de dragoste a evoluat cum nu se putea mai frumos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
image
actualitate.net
image
actualitate.net