Gina Chirilă anunță despărțirea de Bogdan Vlădău. Ce mesaj emoționant a transmis după 7 ani de mariaj

5 august 2024 14:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

O nouă despărțire a marcat lumea vedetelor din showbiz-ul românesc. Este vorba despre Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, care au decis să meargă pe drumuri separate. 

Anunțul despărțirii a fost făcut chiar de către Gina Chirilă, prin intermediul unei postări în social media. Cei doi au format un cuplu vreme de 11 ani de zile, dar în ultima vreme apăruseră mai multe zvonuri legate de căsnicia celor doi. Ce dezvăluiri a făcut vedeta. 

Gina Chirilă: „Vom continua să ne susținem”

Vedeta a decis să rupă tăcerea și să anunțe public despărțirea de Bogdan Vlădău. Cu toate că nu mai formează un cuplu, cei doi vor păstra în continuare o relație civilizată, mai ales de dragul copilului lor. 

„Am avut o poveste de iubire frumoasă, din păcate, uneori, drumurile ajung să se despartă. Așadar, eu și Bogdan am decis, de comun acord, să ne separăm. Am hotărât să nu facem din viața noastră privată un subiect de presă, așadar vă rugăm să respectați acest lucru.

Vom continua să ne susținem reciproc și să acționăm în direcția binelul copilului nostru." - a scris Gina Chirilă, pe Instagram. 

Bogdan Vlădău: „Am citit tot felul de articole...”

În urmă cu doar câteva zile, Bogdan Vlădău făcea primele declarații despre zvonurile unei posibile despărțiri. Nega orice ruptură, dar recunoștea faptul că relația lor nu trecea prin cea mai bună pasă. 

„Sunt de pe drumuri, încă îmi revin un pic. (…) Știi cum e, atunci când ești persoană publică, am citit tot felul de articole.

Am văzut la un moment dat că eu am postat o chestie care nu avea legătură cu mesajul pentru nimeni, era un mesaj în general, să nu își vândă sufletul ca să accelereze lucrurile în viață. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu tot ce postăm noi, fiind persoane publice, nu are legătură cu viața noastră privată. N-are!”, a spus el, la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Mai multe