Bogdan Vlădău rupe tăcerea! Mai formează sau nu un cuplu cu Gina Chirilă: „Oamenii trebuie să înțeleagă că ...”

Bogdan Vlădău rupe tăcerea după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Gina Chirilă! Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, bărbatul a spus adevărul: mai formează sau nu un cuplu cu mama fiicei sale?

Bogdan Vlădău, declarații despre divorțul de Gina Chirilă / foto: colaj Instagram
Bogdan Vlădău, declarații despre divorțul de Gina Chirilă / foto: colaj Instagram

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au căsătorit în anul 2017, iar trei ani mai târziu, în luna mai a anului 2020, au devenit părinții unei fetițe, Katia. Deși totul părea să meargă perfect în căsnicia lor, recent, au apărut zvonurile unui posibil divorț, mai ales că Gina a șters toate pozele cu soțul ei de pe rețelele de socializare. De asemenea, în trecut, a recunoscut că a fost înșelată de către partenerul ei de viață, însă a trecut peste infidelitatea acestuia.

Proaspăt întors din vacanță, Bogdan Vlădău și-a făcut apariția în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a decis că este momentul să spună adevărul. Se pare că relația dintre cei doi merge mai bine ca niciodată, iar o despărțire nu este luată în calcul de niciunul dintre parteneri.

Bogdan Vlădău: „Cred că suntem destul de maturi ca să facem un anunț oficial”

„Știi cum e, atunci când ești persoană publică, am citit tot felul de articole. Am văzut, la un moment dat, că eu am postat o chestie care nu avea legătură cu mesajul pentru nimeni, era un mesaj în general, să nu își vândă sufletul ca să accelereze lucrurile în viață. Oamenii trebuie să înțeleagă că nu tot ce postăm noi, fiind persoane publice, are legătură cu viața noastră privată. N-are!

Dacă s-ar întâmpla ceva atât de radical în viețile noastre, cred că suntem destul de mari și de maturi ca să facem un anunț oficial, în care să spunem clar, asta e hârtia de divorț de la notar sau de la altă autoritate. Nu e cazul aici! (...)

Pozele sunt scoase de mai bine de un an de zile, n-am mai postat, nici eu, nici ea, nu are legătură că nu mai suntem împreună sau că ne merge mai rău ca altădată. Nu, pur și simplu așa s-a întâmplat. (…) Noi nu am ieșit să spunem nimic, pentru că oricum știu că la noi în România presa poate să scrie orice că o ajută legea. (…) Important e să ne fie nouă bine!”, a declarat Bogdan Vlădău, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net