Alexandru Ciucu a făcut anunțul! Este cel mai fericit în plin divorț de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a făcut anunțul! Este cel mai fericit în plin divorț de Alina Sorescu. Cu toate că trece printr-o perioadă grea având în vedere divorțul și lupta pentru programul celor două fetițe, Alexandru Ciucu care parte de o mare bucurie! Și asta pe plan profesional unde se remarcă tot mai mult.

Este cel mai fericit în plin divorț de Alina Sorescu
Este cel mai fericit în plin divorț de Alina Sorescu

Alexandru Ciucu a făcut anunțul!

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu au decis să meargă pe căi separate acum doi ani și jumătate, moment în care au început procedurile de divorț. Cu toate că au două fiice, Carolina și Raisa, nu au reușit să ajungă la un consens privind programul de custodie și îngrijire al acestora, fapt ce a întârziat finalizarea oficială a divorțului. În ciuda acestor dificultăți personale, ambii au continuat să exceleze pe plan profesional. Alina Sorescu a avut parte de o carieră înfloritoare, remarcându-se prin numeroase proiecte muzicale și artistice care au primit apreciere atât din partea publicului, cât și a criticilor. De cealaltă parte, Alexandru Ciucu, cunoscut pentru talentul său în designul vestimentar, a continuat să impresioneze cu creațiile sale. Recent, creatorul de modă designerul a reușit performanța de a vinde aproape în întregime o colecție de haine pentru femei, care nici măcar nu a fost lansată public.

Planul este ca noile colecții să fie dezvăluite publicului anul viitor, dar piesele vestimentare au fost cumpărate treptat. Astfel, clienții lui Ciucu au venit împreună cu soțiile lor, iar acestea au avut ocazia să descopere, în premieră, articolele de îmbrăcăminte create special pentru ele.

Colecția de damă nu este lansată public, dar este aproape vândută, pentru că am făcut-o, am tot așteptat un moment bun să o lansez, până când s-o lansez a fost cumpărată bucată cu bucată de cliente care veneau acolo ca și soțiile clienților mei. Și văzându-le, au zis: “Astea sunt de vânzare?” Da, sunt de vânzare”, a precizat Alexandru Ciucu într-un interviu pentru ciao.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
maria ciobanu jpg
banner doina spataru png
andreea sandel balan  jpg
banner par
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
stefan tache jpg
doliu jpg
BeFunky collage (40) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net