Bogdan Vlădău nu-și mai vede copilul și soția cu lunile! Unde dispare? „Nu mai vreau alt copil!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Bogdan Vlădău și-a schimbat total viața în ultimii ani! Fostul manechin al lui Cătălin Botezatu a ajuns, mai nou, facilitator de retreaturi șamanice în Peru. Acolo dispare cu lunile pentru a se regăsi spirtual. Se rupe până și de familie! Bogdan ne-a povestit ce se întâmplă în aceste ritualuri care-l țin departe de cei dragi!

Bogdan Vlădău nu-și mai vede copilul și soția cu lunile!
Bogdan Vlădău nu-și mai vede copilul și soția cu lunile!

Manechinii Gina Chirilă și Bogdan Vlădău formează unul dintre cuplurile de vis de la noi! Cei doi sunt topiți după fetița lor, Katia ( în vârstă de 2 anișori), care le-a schimbat viața cu totul, de când au devenit părinți.

Bogdan este, însă, în ultima perioadă foarte des plecat de acasă! De când a fost în vacanță în Peru, manechinul a descoperit ritalurile șamanice! I-au plăcut atât de tare, încât acum Bogdan organizează chiar el retreat-urile. Partea mai puțin frumoasă a poveștii este că manechinul stă cu zilele plecat de acasă și nu mai poate lua deloc legătura cu familia în aceste ritualuri de purificare sufletească, unde este total izolat de lume.

Bogdan Vlădău ne-a povestit ce anume îl face să revină mereu la șamani! Manechinul, care este un tătic de nota 10, nu mai vrea, însă, alt copil. Cel puțin, deocamdată!

Bogdan, ești mai tot timpul plecat la șamani. Cât de mult te-a schimbat întâlnirea cu ei?

M-a schimbat profund și eu revin acolo nu pentru mine, ci pentru ceilalți. Eu, de doi ani de zile organizez grupuri pe care-i duc acolo la șamani.

Ești un fel de agent de turism?

Nu, practic, sunt organizator de retreat-uri acolo. Nu are legătură cu turismul. Dacă vrei poți să faci și turism, să te duci la Machu Pichu, sau să vezi munții albi din Peru, dar nu e numai Peru, mergem și în Costa Rica și în Mexic!

„Te scapă de foarte multe frici, de energii, de depresii!”

Ce ai descoperit tu acolo de te atrage atât de tare, față de lumea de aici?

E cu totul altă lume, nu prea se poate compara America de Sud cu ce este aici. Cultura lor e cu totul alta. Dacă te referi strict la partea spirituală, genul ăsta de retreat-uri te scapă de foarte multe frici, de energii de care nu mai ai nevoie.

Sunt niște tratmente foarte bune pentru depresie, anxietate, fie și nunai pentru faptul că stai singur 10 zile. Stai singur într-o căsuță mică. În natură, singur-singurel, te vezi cu ceilalți participanți odată la două zile, seara înainte de ceremeonie, dar în rest ești singur .

Chestia asta creează o conexiune cu natura și cu Dumnezeu mult mai profundă. Ceremoniile șamanice sunt extrem de puternice! E o chestiune pe care trebuie s-o trăiești! E o incursiune în propria ființă! Nu chiar pentru oricine! Trebuie să fi pregătit pentru așa ceva! Cine are curajul s-o facă e absolut fantastic rezultatul!

Cât de greu e pentru familie să fi plecat atât de mult? Cum suporți despărțirea de cei dragi, de copil mai ales?

E foarte greu, cu atât mai mult că nu pot comunica deloc, nu ai semnal la telefon, nu poți să comunici de niciun fel! Ăsta a fost cel mai greu lucru, să nu-mi văd fetița 10 zile, să nu pot vorbi cu soția 10 zile.

Vă mai doriți un copil?

În momentul ăsta nu! Chiar nu! Katia este mai mult decât ne-am putea dori.

Gina este cu 15 ani mai mică decât Bogdan!

Bogdan Vlădău (43 de ani) a absolvit colegiul Ion Luca Caragiale, la secția matematica - fizică și Universitatea Română Americană. Posesorul unui fizic e invidiat, Bogdan a debutat ca model internațional în 1999. A devenit cunoscut, însă, atunci când a participat la emisiunea „Burlacul”, prezentată de Cătălin Botezatu.

Bogdan Vlădău a avut o imagine de cuceritor în showbiz, asta până când a întâlnit-o Gina Chirilă, care este mai mică cu 15 ani decât el. Gina a reușit cu greu să-l ducă pe Bodan la Starea Civilă, în 2017, după patru ani de relație. Cei doi s-au căsătorit și religios în septembrie 2018, chiar de ziua de naștere a lui Bogdan.

Gina Chirilă și-a dorit foarte mult să devină mamă. În urmă cu doi ani, cei doi au devenit părinții unei fetițe superbe, Katia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!