Grasu XXL, moment emoționant la Neversea. Artistul a izbucnit în lacrimi pe scenă

7 iulie 2024 12:28   Vedete românești

Grasu XXL a izbucnit în lacrimi în fața publicului pe scena de la Neversea! Artistul s-a emoționat în timp ce a cântat o piesă și nu s-a mai putut abține. Cu greu a reușit să cânte versurile melodiei.

Grasu XXL a avut un moment emoționant pe scena Neversea. Cunoscutul artist a izbucnit în lacrimi în fața publicului în timp ce interpreta piesa „Tu, Mărie”. Copleșit de emoții, abia a putut rosti versurile melodiei dedicate fiicei sale, Maria. La lansarea piesei „Tu, Mărie”, artistul a spus că versurile sunt atât de încărcate emoțional, încât îi este greu să o interpreteze în concertele sale, lucru care s-a întâmplat și pe scena de la Nerversea.

A fost copleșit de emoții, până la punctul în care a izbucnit în lacrimi. Publicul a fost martor la un moment de autentică vulnerabilitate, în care versurile piesei au devenit aproape imposibil de rostit. Imaginile cu Grasu XXL izbucnind în lacrimi pe scena Neversea au devenit virale, stârnind emoții puternice și reacții din partea fanilor.

„Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți”

 „Eu n-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat. Eu am scris piesa acum doi ani și jumătate și de abia acum am reușit să o înregistrez, cu chiu și vai… se și aude la un moment dat că înghit în secIar la ultima parte din a doua strofă, acolo tot timpul aveam și mai mari emoții, la versurile: Atât de mică erai, Lângă tine e rai, Dă o pupă lui tati, Hai să-ți prind părul, hai! E singura piesă pe care nu o pot cânta live. Sunt unele piese pe care le scrii tu. Și unele care se scriu singure”, a spus Grasu XXL cu ceva timp în urmă, la Radio ZU.

La 42 de ani, Grasu XXL, sau Dragoș Nichifor pe numele real, rămâne una dintre figurile emblematice ale hip-hop-ului românesc, cunoscut pentru succesul său din anii 2000.

Mai multe