Maluma, impresionat de România. Ce a spus artistul despre țara noastră și concertul de la Neversea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A fost atmosferă incendiară la Constanţa! Maluma a susținut aseară un show grandios la Neversea în fața unui public numeros, de peste 75.000 de oameni, un număr record de participanți.

Ce a spus Maluma despre România și concertul de la Neversea
Ce a spus Maluma despre România și concertul de la Neversea

Artistul a fost impresionat de primirea caldă cu care a fost întâmpinat și a spus că regretă că nu a venit mai devreme la Neversea și în Constanța, pentru că s-a bucurat de momente speciale și de multă iubire din partea fanilor.

Managementul lui Maluma a mulțumit organizatorilor, echipei Neversea, pentru profesionalism și i-au felicitat pentru festivalul extraordinar și pentru modul exemplar în care au gestionat cerințele staff-ului, astfel încât show-ul să fie o reușită.

Mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi în timpul șederii noastre în România. Aveți un festival extraordinar și o echipă profesionistă care a făcut ca totul să decurgă excelent pentru noi”, management Maluma.

Dovadă a entuziasmului lui Maluma și bucuriei de a fi pe scena Neversea stau toate fotografiile postate de artist pe rețelele sale de socializare în urma concertului, cu mulțumiri adresate fanilor din România.

Maluma, emoționat de primirea publicului de la Neversea

Cântărețul a venit în România cu un staff impresionant de 40 de persoane. De asemenea, a fost însoțit de iubita sa și fiica lor de doar patru luni. Aceștia vor rămâne timp de patru zile în țara noastră. La finalul prestației de pe scena de la Neversea, artistul din Medellín a mulțumit publicului.

Maluma, superstarul columbian de reggaeton și latino-pop în vârstă de 30 de ani, cu peste 10 hituri de peste 1 miliard de vizualizări pe YouTube, colaborări cu artiști precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin și Madonna l-au propulsat către faima internațională. Cunoscut pentru vocea sa caliente și prezența sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări și premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” și „11:11”, s-au bucurat de un succes internațional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out.

Faima sa internațională este uluitoare. Numărul mare de fani de la Neversea care a cântat piesele odată cu artistul dovedește din plin asta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Momente controversate la festivalul Beach Please de la Costinești cu Wiz Khalifa și Andrew Tate Colaj
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Enceanu Tantareanu
banner ilinca vandici png
ianis hagi si elena nunta jpg
banner catalin botezatu png
Diskoteka Fun Factory jpeg
iulia vantur salman khan jpg
Cântăreața a realizat și o colecție de haine, de geci și tablouri pictate, unisex
image
actualitate.net
image
actualitate.net