Incredibil! Ce cerințe a avut MALUMA la Neversea

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Neversea, cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, ajunge la cea de-a șasea ediție și va avea loc între 4 și 7 iulie pe plaja Neversea Beach din Constanța. Evenimentul promite să fie o experiență memorabilă pentru toți participanții, aducând pe scenă unii dintre cei mai cunoscuți artiști internaționali și locali.

Maluma. Foto: Click.
Maluma. Foto: Click.

Maluma, headliner-ul principal

De departe, cel mai așteptat artist al acestei ediții este Maluma, superstarul columbian cunoscut pentru hiturile sale care au depășit 1 miliard de vizualizări pe YouTube. Cu o carieră plină de succese, numeroase premii pentru albume și single-uri, și colaborări cu artiști de top precum The Weeknd, Shakira, Jennifer Lopez și J Balvin, Maluma va fi cu siguranță un punct de atracție major pentru festivalieri.

Care au fost pretențiile superstarului

Click! a aflat în exclusivitate detalii despre pretențiile superstarului. Maluma călătorește cu un staff de 40 de persoane, care au ajuns deja la Constanța și vor petrece 4 zile la malul mării. Artistul va sta 2 zile în România, fiind însoțit de iubita sa, Susana Gomez, și de fetița lor, Paris Londoño, în vârstă de doar 4 luni. Pentru confortul familiei, Maluma a cerut un apartament dotat cu frigider și congelator pentru laptele bebelușului, 40 de camere pentru staff-ul său și 3 mașini identice bullet proof. Aceste tipuri de mașini nu sunt disponibile în România, astfel încât organizatorii le-au închiriat special pentru el.

Line-up de excepție

Pe lângă Maluma, Neversea 2024 va găzdui peste 100 de artiști care vor crea cea mai hot ediție de până acum. Printre aceștia se numără:

- Nick Carter
- G-Eazy
- Bebe Rexha
- Tinie Tempah
- DJ Snake
- Dimitri Vegas
- Steve Aoki
- Mahmut Orhan
- Salvatore Ganacci
- Tujamo

Scena va fi animată și de artiști români de top precum INNA, Antonia, Alina Eremia, Delia, Grasu XXL și Puya, aducând un mix perfect de muzică internațională și locală pentru a satisface toate gusturile.

Informații utile pentru participanți

Festivalul va începe mâine, 4 iulie, și va dura până pe 7 iulie. Organizatorii recomandă participanților să ajungă din timp pentru a evita aglomerația și pentru a se bucura pe deplin de toate activitățile și spectacolele pregătite. Siguranța și confortul tuturor celor prezenți sunt prioritare, astfel că măsurile de securitate vor fi stricte.

Neversea 2024 promite să fie un eveniment de neuitat, aducând laolaltă muzică de calitate, artiști de renume și o atmosferă de festival de neegalat. Pregătiți-vă să dansați pe ritmuri incendiare și să creați amintiri de neuitat la cel mai mare festival de pe o plajă din Europa!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net