Neversea, Queen of Festivals și naționala feminină de fotbal și-au unit forțele. „Este important ca femeile să fie văzute, susținute, auzite”

Ultima actualizare:

Neversea Festival și Federația Română de Fotbal, prin Naționala Feminină de Fotbal a României, inițiază un parteneriat strategic, Women’s Models = Neverseen Power, care pune bazele unei echipe unite de profesionalism, pasiuni și valori comune.

Neversea, Queen of Festivals și naționala feminină de fotbal și-au unit forțele
Neversea, Queen of Festivals și naționala feminină de fotbal și-au unit forțele

Având în vedere că festivalul Neversea devine din acest an Queen of  Festivals și va primi o infuzie de energie feminină în tot ceea ce înseamnă line-up, experiențe și campanii dedicate ale partenerilor, asocierea cu Naționala Feminină de  Fotbal a României a venit într-un mod cât se poate de natural.  

„Ne-am unit forțele cu Naționala Feminină de Fotbal, pentru că știm cât este de important ca femeile să fie văzute, susținute, auzite, oricare ar fi domeniul în care  activează. La Neversea ne-am propus să creștem procentul de femei artiste în line up până în 2030 până la 50%, dar ne-am și asumat că de anul acesta să avem cel  puțin câte o artistă la fiecare scenă în fiecare zi.  

Suntem alături de Naționala Feminină de Fotbal a României, le apreciem rezultatele  și eforturile. Suntem convinși că așa cum Neversea a pus numele țării noastre pe  harta globală a evenimentelor, la fel și Naționala Feminină de Fotbal ne reprezintă  cu mândrie peste tot în lume”, a declarat Ioana Chereji, Head of Communication UNTOLD UNIVERSE. 

„Ne bucurăm să ne unim forțele cu Neversea în acest demers atât de important  pentru noi, de a susține femeile din orice domeniu – indiferent că vorbim despre  scena unui festival sau scena fotbalistică. Prin poveștile jucătoarelor Naționalei  Feminine ne-am dorit să inspirăm și să arătăm cât de importantă este susținerea  atunci când ești copil și vrei să-ți urmezi pasiunea.  

Sperăm că, aducând aceste modele de inspirație pe scena Neversea, vom scrie  împreună o poveste cât mai memorabilă, despre toate femeile care ne reprezintă  pe cele mai importante scene ale lumii muzicale, fotbalistice și nu numai”, a spus  Iulia Niculae Cuciurean, Head of Marketing al Federației Române de Fotbal. 

Cine vine la Neversea

image

Neversea, Queen of Festivals, le are anul acesta în lineup pe cele 4 regine ale muzicii  românești: INNA, Antonia, Delia și Alina Eremia vin pe scena celui mai mare festival  pe o plajă din Europa. Dacă INNA și Delia au mai fost în alți ani pe Neversea Beach,  pentru Antonia și Alina Eremia este o premieră.  

Pe lângă artistele românce, fanii Neversea se vor întâlni și cu Maluma, Mahmut  Orhan, G-Eazy, Bebe Rexha, Steve Aoki, Don Diablo, Salvatore Ganacci și mulți alții  care vor fi anunțați în perioada următoare. 

Cele patru apusuri și patru răsărituri de la NEVERSEA sunt așteptate de fanii  festivalului în fiecare vară, momente în care își promit că vor dansa și vor cânta alături de artiștii favoriți. În cele 5 ediții de festival, peste 1.2 milioane de iubitori NEVERSEA s-au bucurat de experiența memorabilă de la malul mării.  

Neversea, the Queen of Festivals, promite cea mai caliente ediție de până acum datorită celor peste 150 de artiști, experiențelor pregătite în festival și momentelor unice create de cel mai mare festival de pe o plajă din Europa. Începând din această  ediție, mesajul pe care vor să-l transmită organizatorii este acela de a deveni, fiecare  dintre noi, cea mai autentică variantă a noastră. Acest lucru înseamnă că, la Neversea, în cele patru zile, poți să fii cine vrei să fii fără bariere și fără prejudecăți.  Neversea va primi o energie feminină care se va regăsi începând de la line-up,  campanii, parteneri și experiențe în festival.  

image

Deși Naționala Feminină de Fotbal împlinește anul acesta 34 de ani de la înființare și sunt peste 100.000 de fete şi femei înrolate în cluburi mixte și feminine din toată țara,  față de aproximativ 330 de participante câte erau la începutul anilor ’90, jucătoarele  noastre încă se lovesc de stereotipuri de gen și misoginism. De aici a pornit nevoia  campaniei „Modele de Femeie”, lansată în septembrie 2023. Naționala Feminină de  Fotbal a României reunește jucătoare care evoluează la cel mai înalt nivel, în  campionate din Danemarca, Italia sau Belgia, dar și cele mai valoroase fotbaliste din  campionatul României. În prima parte a campaniei „Modele de Femeie”, jucătoarele  naționalei au jucat un rol activ în promovarea mesajului de normalizare a prezenței  femeilor în fotbal și oriunde și au împărtășit poveștile lor personale despre  provocările și succesele din cariera lor în fotbal.  

Dacă din punct de vedere al cifrelor, avem cel mai mare număr de jucătoare înrolate, acum luptăm împreună pentru a crește vizibilitatea și calitatea fotbalului feminin,  pentru a îmbunătăți infrastructura; nu singure, ci cu susținerea fanilor. Dacă anul  trecut normalizam prezența femeilor în fotbal, a venit timpul să normalizăm  susținerea lor.  

Neversea are loc între 4-7 iulie 2024 la Constanța. 

Până în iulie 2024, Naționala Feminină a României joacă în preliminariile pentru  Campionatul European – WEURO 2025.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton cercei printesa diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
ciorba de fasole jpeg
zodii norocoase jpg
horoscop zilnic jpg
AD 4nXcaeN 2UmY CXKHN7bVr1SZ3xMPbq LfRBTN7qH556HuH3bEDMY0LG lSeFra0QoBmxu7s0lIeZ4CGLQwjQdq50UsX5 xk0B7 l0m0UVfY9rog086jr SVb12EkiXl a0ppvmrRLCT8VDhGenpBu3ObxzlO
cover (9) jpg
cover (8) jpg
Ce spune coafura ta preferata despre felul tau de a fi  Sursa foto Shutterstock 2113649489   1 jpg
coafura tunsoare femeie istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net