#Exclusiv Click!

Iana Novac, aniversare la Istanbul! „Ne-am urcat în mașină și am plecat… Nu m-a lăsat inima…"

25 octombrie 2024 10:15   Vedete românești

Iana Novac (41 de ani) își sărbătorește azi ziua de naștere și are parte de un cadou special. A plecat dis-de-dimineață la Istanbul împreună cu toată familia ei ca să aibă parte de o zi specială și de o aniversare ca la carte în Turcia.

„Sper să avem o vacanță frumoasă!

Deși inițial și-ar fi dorit o escapadă romantică de ziua ei, renumita soprană Iana Novac și-a luat și copiii cu ea, pe micuțul Alexandru (5 ani), și Erica Maria (11 ani).

„De ziua mea sunt mereu cea mai fericită. Nu am plecat de ziua mea la Paris, locul meu de suflet, am ales să merg la Istanbul, este mai accesibil. Ne-am urcat în mașină de dimineață și am plecat toți 4, eu, cu Tavi și cu copiii. Inițial am zis că plecăm doar noi doi dar nu m-a lăsat inima să îi las pe ăștia mici acasă și cred că este cel mai frumos așa. Doar așa voi simți că sunt fericită și completă.

Am prins o zi superbă. Sper să avem o vacanță frumoasă! Sper să ne relaxăm și să ne plimbăm. Vreau să ne plimbăm pe Bosfor, asta ne place nouă, să schimbăm mediul și să ne deconectăm. Dacă rămânem în țară muncim și ne concentrăm numai pe treabă, mai ales că vine concertul meu de Crăciun de la Ateneu, de pe 27 decembrie, a treia zi de Crăciun. Dar așa, mergem să ne deconectăm puțin", ne-a mărturisit soprana Iana Novac chiar azi, de ziua ei de naștere.

Se completează de minune cu soțul ei

Soprana Iana Novac și soțul ei, tenorul Octavian Dobrotă, au o poveste de dragoste ca în filme. El i-a fost[profesor, ea elevă, și iată-i acum împreună, după mai bine de 20 de ani de iubire. Se înțeleg perfect iar amornia pledează în cuplul lor.

„Tavi, soțul meu, este mereu alături de mine și ne susținem reciproc. Este mai mult decât bodyguard, este și soț și tată și impresar și manager… nu-mi zice niciodată nimic atunci când exagerez cu shoppingul. Banii sunt făcuți să circule. Nu facem nimic deosebit ca să menținem vie flacăra pasiunii. Eu am zis-o mereu. Când vă căutați perechea, căutați perechea după dragoste și o să meargă bine tot timpul", ne-a mărturisit Iana Novac despre cum își menține ea relația de 20 de ani cu soțul său, tenorul Octavian Dobrotă, alături de care  de fiecare dată când își propune ceva poate să mute munții din loc.

Mai multe