Păzea, Ilona Brezoianu și-a luat motor!

11 septembrie 2022 20:00   Vedete românești
Ultima actualizare:

Veste bună despre actrița pe care o vedeți la „Super Neatza cu Răzvan și Dani” și „iUmor”, dar și în alte proiecte de teatru și film.

Ea le-a împărtășit fanilor ei un eveniment deosebit din viață: „Acum că am reușit să iau permisu’ de motocicletă... pe de-o parte sunt super fericită da’ îmi pare și rău că nu mai trec pe la școală (sau mă rog o să trec în vizită) pentru că am avut cei mai mișto instructori”, a dezvăluit Ilona Brezoianu (32 de ani).

Reporterul Click! a întâlnit-o la un eveniment monden și i-a spus că și-a și cumpărat motor: „Sunt femeie, am o pisică, îmi fac unghiile, merg la coafor și tocmai mi-am luat permisul de motor, mi-am luat și motocicletă. Nu îmi e frică să merg cu ea, nu am o gașcă de motocicliști, de doi-trei prieteni cu care o să mă văd. Momentan merg singură. Sunt singură, nu am pe nimeni, iar singurătatea este benefică dacă înveți să trăiești cu ea, nu e nimic rău în asta”, ne-a spus Ilona Brezoianu.

Cine este Ilona Brezoianu?

Ilona Brezoianu și-a început cariera de actriță la un an după ce a terminat liceul, când a devenit studentă la UNATC. De atunci e îndrăgostită iremediabil de ceea ce face și a avut perioade când juca în 12 piese de teatru în aceeași perioadă. 

În prezent, Ilona Brezoianu este actriță la Teatrul de Comedie, dar a jucat și la Teatrul Avangardia, Teatrul Național, Teatrul Metropolis, Green Hours și la Teatrelli.

La vârsta de 22 de ani, Ilona a câștigat primul ei premiu, urmat de alte trei premii pentru titlul de cea mai bună actriță. Între timp, Ilona a descoperit și pasiunea pentru televiziune, iar telespectatorii par să o îndrăgească pe carismatica actriță, o prezență mereu veselă și pusă pe șotii. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Mai multe