Imagini de colecție! Cum au arătat vedetele îmbrăcate în rochie de mireasă. Delia Matache și Andreea Bălan au avut o nuntă de vis

25 septembrie 2024 8:40   Vedete românești

Au trecut ani buni de când vedetele noastre au îmbrăcat rochia de mireasă. Și chiar dacă vremurile și moda s-au schimbat, tot au reușit să rămână în topul celor mai atrăgătoare și frumoase mirese din showbizul autohton. Vorbim despre Lora, Delia, Andreea Bălan sau Andreea Bănică.

Lora a purtat o rochie sexy de mireasă

Lora s-a căsătorit cu Dan Badea în 2014, însă destinul le-a dovedit că nu sunt făcuți unul pentru celălalt. Chiar dacă artista și-a dorit să rămână o viață întreagă lângă el, drumul ei a fost cu totul și cu totul altul. Deschidem cutia cu amintiri și o descoperim pe Lora în ziua evenimentului cel mare, îmbrăcată într-o rochie de mireasă care i-a scos perfect trăsăturile în evidență, lucru care o poate face să intre în categoria mireselor de colecție.

Andreea Bălan: „Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea”

Andreea Bălan s-a căsătorit cu George Burcea în 2019, însă nici cei doi nu aveau să rămână împreună până la capătul vieții. În ziua nunții, artista a purtat 3 rochii de mireasă, care au fost concepute pentru momente diferite. Astfel vedeta a îmbrăcat prima rochie la ceremonia religioasă, pe cea de-a doua la valsul mirilor, iar a treia rochie a rămas pentru petrecerea de seară.

„Rochia de mireasa, este cea mai importanta rochie din viata unei femei, trezește cele mai intense emoții și desi purtată doar odată, face cât toate celelalte la un loc. Rochia mea de mireasă spune povestea noastra în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă.

Este brodată manual cu multă iubire și când o port mă duce în lumea basmului și mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume. Simt că plutesc și parca timpul stă în loc, iar noi doi suntem un prinț și o prințesă!”, spunea Andreea Bălan.

Andreea Bănică și Delia Matache, mirese de colecție

Andreea Bănică a fost o mireasă de-a dreptul spectaculoasă. Artista s-a căsătorit cu Lucian Mitrea chiar de ziua ei de naștere, în urmă cu 16 ani. În ziua nunții, blondina a purtat o rochie atipică, fiind una scurtă, cu mai multe ștrasuri și un voal lung.

Delia Matache a spus cel mai important „Da” din viața ei, în urmă cu mai bine de un deceniu. Vedeta s-a căsătorit cu Răzvan Munteanu în 2012 și a purtat o rochie pe stilul clasic și simplu, adaptându-se la tendințele de modă de pe acea vreme. Totuși, artista a arătat impecabil și a reușit să facă furori în rândul celor prezenți la marele eveniment.

Mai multe