Obsesia ascunsă a Deliei Matache. Cum era pedepsită din cauza acestui obicei: „M-am traumatizat”

Delia Matache (42 de ani) este o artistă îndrăgită în România. Despre viața ei profesională se cunosc o mulțime de detalii, însă atunci când vine vorba despre cea personală, vedeta e ceva mai rezervată. De exemplu, puțini știu că are o pasiune ascunsă, căreia i-a găsit cu greu explicația.

Delia, obsedată de parfumuri
Delia, obsedată de parfumuri

În urmă cu ceva timp, Delia a mărturisit că are o obsesie pentru parfumuri, însă nu reușea să descopere motivul pentru care a dezvoltat o astfel de pasiune. Ulterior, vedeta a realizat că totul se leagă de copilăria ei.

„Mama mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă”, dezvăluia Delia pe rețelele de socializare, cu ceva timp în urmă.

„Și așa m-am traumatizat și iubesc parfumurile azi”

Totodată, artista a povestit că în copilărie, mama ei îi cerea să meargă la cumpărături, iar restul banilor care îi rămâneau îi punea deoparte pentru a-și cumpăra diverse parfumuri. La acea vreme, avea doar 13 ani și era aspru pedepsită pentru acest obicei. Mama sa îi arunca parfumurile la gunoi, pe motiv că la acea vârstă nu avea dreptul să facă astfel de achiziții.

„Mi-am dat seama de ce sunt obsedată de parfumuri. Mi-am adus aminte când eram mică și mă trimitea mama la cumpărături să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, păstram restul. Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum.

Asta se întâmpla pe la 13 ani și mama draga de ea, mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă. Pentru că vezi Doamne, la vârsta aia nu era un semn bun ca eu să am parfum.

Oricum nu era ok că gen luam banii și era cumva furt, opream banii de la rest. Apoi am început să le ascund. Mi-a găsit ascunzătoarea și mi le-a aruncat pentru a nu știu câta oară. Și așa m-am traumatizat și iubesc parfumurile azi!”, mărturisea Delia pe rețelele de socializare, în trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner loredana groza png
Banner Elena Merișoreanu
victor cornea andreea balan instagram jpg
cub dan bittman png
banner Georgiana Lobont
BeFunky collage (29) jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
andi moisescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net