Care este parfumul preferat al Ginei Pistol. Orice femeie și-l poate cumpăra

Cu ani în urmă a fost declarată cea mai frumoasă femeie din România și a atras privirile tuturor bărbaților. Chiar dacă s-a căsătorit și a devenit mămică, Gina Pistol, căci despre ea este vorba, a rămas până în prezent una dintre cele mai râvnite femei din showbizul autohton.

Gina Pistol, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi
Gina Pistol, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi

Dacă vorbim despre situația ei financiară, cu toții știu că blondina își permite tot ce își dorește, însă nu se dă în lături să își cumpere și lucruri mai puțin costisitoare. De exemplu, parfumul ei preferat nu costă deloc o avere, ba chiar și l-ar putea permite toate femeile de rând.

Gina Pistol folosește un parfum la preț rezonabil

În urmă cu mai mulți ani, Gina Pistol dezvăluia care este parfumul ei preferat. Deși face parte din categoria parfumurilor de lux, acesta nu este deloc scump, iar pe soția lui Smiley nu pare s-o deranjeze deloc acest aspect.

 La prima vedere ar părea un parfum pe care nu oricine și l-ar putea permite, însă, în realitate, prețul lui nu este atât de piperat. Spunem asta, deoarece este vorba despre Coco Mademoiselle de la Chanel și costă doar 390 de lei. Ei bine, acest lucru este semn că vedeta nu se uită la bani atunci când îi place ceva.

„Nu ţin niciodată cont de ce se poartă şi îmi place să aleg parfumuri clasice cu note foarte puternice, lemnoase, florale sau orientale. Îmi cumpăr parfumurile de oriunde, dar mai ales din duty-free-uri pentru că e mai practic”, spunea Gina Pistol cu ani în urmă.

Gina Pistol nu credea că va rămâne vreodată însărcinată

Viața Ginei Pistol nu a fost doar lapte și miere. De-a lungul timpului, soția lui Smiley s-a confruntat cu câteva momente grele. Blondina credea că nu va putea avea copii, însă destinul avea să-i pregătească o surpriză de proporții.

 În ciuda așteptărilor și a faptului că tratamentele pe care le urma nu dădeau randament, prezentatoarea TV a rămas însărcinată cu Josephine. Vedeta își amintește, cu emoție, faptul că partenerul ei de viață i-a adus de pe Muntele Athos, brâul Maicii Domnului, pe care l-a purtat cu mare credință și speranță, înainte de a rămâne însărcinată cu fiica lor care, de altfel, a împlinit 3 ani anul acesta.

„Mie Andrei mi-a adus de pe Muntele Athos brâul Maicii Domnului. L-am purtat. L-am pus într-un portofel și era cu mine tot timpul. În urma unor analize am aflat și mi-au spus mai mulți medici că nu am nicio șansă, am șanse 0,1 să rămân însărcinată. Chiar și cu tot felul de tratamente și așa, nu îmi promite nimeni nimic. Am rămas însărcinată și știu momentul în care am rămas însărcinată. Eram într-o perioadă în care nu eram fertilă”, a povestit Gina Pistol în cadrul unui podcast.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image
actualitate.net
image
actualitate.net