Gina Pistol, abandonată de mamă la doar 3 zile de viață. Femeia care a crescut-o a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”

În prezent trăiește o viață desprinsă parcă din filme, însă în trecut Gina Pistol s-a confundat cu mari dureri sufletești după ce a fost abandonată de mamă. Bunica vedetei, cea care a crescut-o de la 3 zile, mărturisea emoționanta povestea de viață a nepoatei sale. 

Copilăria Ginei Pistol / foto: arhiva Click!
Copilăria Ginei Pistol / foto: arhiva Click!

Gina Pistol și-a văzut visul devenit realitate atunci când a început o frumoasă poveste de iubire cu Smiley și ulterior au devenit părinții unei fetițe minunate, pe nume Josephine. Totuși, cum arată trecutul dureros al Ginei Pistol? 

Bunica Ginei Pistol: „Eu am crescut-o!”

În urmă cu ani de zile, bunica vedetei dezvăluia adevăruri din copilăria acesteia. Mai concret, aflăm că Gina Pistol a fost crescută de bunică de la 3 zile, atunci când mama sa a decis să o abandoneze. Ulterior, după nașterea fratelui ei, cea care le-a dat viață a decis să îi crească împreună: 

Copilăria vedetei nu a fost deloc ușoară, fiind nevoită ca de la vârsta de 6 ani să se ocupe de treburi gospodărești și de îngrijirea fratelui Paul, cu 5 ani mai mic decât ea. 

„Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat.

Eu am crescut-o şi toată lumea din sat (n.r. – Trivale) ştie asta. După ce l-a făcut şi pe frate-su a început să o ceară pe fată la ea. Şi eu m-am gândit că nu e bine să-i ţinem despărţiţi. Am lăsat-o să plece şi la mamă, dar tot noi am ajutat-o cu bani”, a declarat bunica Ginei Pistol acum câțiva ani pentru Libertatea.

Vedeta și-a iertat tatăl 

Bunica Ginei a amintit și despre relația pe care nepoata sa o are cu tatăl. Discută zilnic și sunt extrem de apropiați: 

„Ei îşi vorbesc, se înţeleg foarte bine, se sună de ziua lor. Eu, de exemplu, când gătesc ce-i place Ginuţei, şi se găseşte Emil pe la mine, îi dau pachet să-i ducă fetei. Şi se duce până la ea în faţa blocului să i-l ducă.”, a mai adăugat bunica Ginei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
image
actualitate.net
image
actualitate.net