Imagini emoționante de la nunta Petrei, tânăra nevăzătoare virală pe TikTok. S-a căsătorit în Grecia și a fost superbă mireasă! Video

18 septembrie 2024 13:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Petra Pintelei, o tânără care inspiră prin forța și determinarea sa, și-a unit recent destinul cu bărbatul pe care îl iubește, trăind cea mai importantă și emoționantă zi din viața ei. Ea a devenit cunoscută, după ce a participat la X Factor. 

Deși este nevăzătoare, Petra a reușit să depășească toate obstacolele și să își construiască o viață plină de realizări. Povestea ei de viață a atins inimile multor oameni, care au admirat curajul ei de a vorbi deschis despre luptele și victoriile personale.

Petra s-a căsătorit în Grecia

Căsătoria a avut loc într-un cadru de vis, pe pământul Greciei, unde ceremonia a fost una de basm.

Petra a radiat de fericire, strălucind într-o rochie de mireasă elegantă, cu un zâmbet larg pe chip. Realizările sale impresionante nu se opresc aici.

Petra are o carieră de succes și este un adevărat exemplu pentru cei din jur, reușind să inspire prin voința și ambiția de care dă dovadă. În ciuda provocărilor pe care viața i le-a pus în față, ea a refuzat să cedeze.

Petra este poliglotă, vorbind fluent șase limbi străine. În fiecare zi, se deplasează singură la locul de muncă din centrul Bucureștiului, folosind metroul, lucru impresionant pentru oricine, cu atât mai mult pentru cineva care nu poate vedea.

Ea și-a împărtășit și un mesaj emoționant pentru soțul ei, cu care a trăit momente de neuitat: „E așa de frumos aici, ca tine și ca dragostea noastră. Îți promit pentru totdeauna că o să îți fiu alături și îți mulțumesc pentru că m-ai făcut să mă simt atât de fericită în toți anii de când suntem împreună. Te iubesc foarte mult."

Petra îi ajută pe alții, chiar dacă nu vede

Cu o educație solidă, Petra Pintelei este un exemplu de perseverență și succes. Absolventă a două facultăți și a unui masterat, ea lucrează ca funcționar public la Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități.

Petra își trăiește viața cu independență și demnitate, demonstrând că dizabilitatea nu reprezintă o barieră în calea succesului și fericirii.

Recent, și-a făcut cunoscută povestea și în mediul online, unde a reușit să inspire și mai multe persoane prin exemplul său de forță interioară și optimism.

„Sunt funcționar public, lucrez în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități. Am absolvit două facultăți și un masterat. Sunt o persoană care își trăiește viața în mod independent, așa cum își dorește, iar de ceva timp, de foarte scurtă vreme, sunt prezentă pe Internet. Vorbesc și limbi străine, chiar șase într-adevăr', a declarat Petra Pintelei , la Antena Stars.

Mai multe