Cel mai spectaculos loc din România e o plajă sălbatică! Se ajunge cu ușurință cu mașina, iar peisajele rivalizează cu cele ale plajelor din Grecia

Țara noastră este un adevărat cufăr de comori, atunci când vine vorba despre potențialul turistic. Iar una dintre cele mai speciale destinații din România se află în județul Bihor, unde se ascunde un loc unic, care ne va aminti de cele mai spectaculoase locuri din Grecia.

Plaja superbă de la Șuncuiuș / foto: Călător în bascheți
Plaja superbă de la Șuncuiuș / foto: Călător în bascheți

Atunci când ne gândim la cuvântul „plajă”, primele lucruri care ne vor veni în minte sunt stațiunile de pe litoral, cât și mări spectaculoase precum Mediterana, sau Marea Neagră. Însă, în județul Bihor vom găsi o plajă în inima munților, care ne oferă peisaje incredibile, pe care nu le vom mai uita niciodată, potrivit calatorinbascheti.ro!

Această plajă, pe care o vom găsi la Șuncuiuș, este amenajată pentru turiști, iar cei care ajung aici se vor bucura de nisip fin, șezlonguri, aer curat, cât și priveliști de vis! În plus, nu departe de acest loc trece și râul Criș! Această destinație ne oferă șansa de a ne relaxa la plajă fără a fi nevoiți să ne confruntăm cu aglomerația de pe litoral.

Plaja incredibilă din inima munților

Turiștii care își doresc să ajungă aici trebuie să știe că această destinație de vis se află la aproximativ 544 de kilometri de Capitală și la 230 de Timișoara. Românii care locuiesc în Cluj, sau în apropiere de acest oraș, au calea cea mai scurtă către plaja superbă din munți! Aceștia se află la numai 103 kilometri de destinație.

Mai mult decât atât, drumul poate fi făcut cu mașina, iar până la Șuncuiuș ar trebui să avem parte de asfalt de vis. De acolo, mai sunt de parcurs doar 2 kilometri, pe un drum de țară.

Destinația de vis din județul Bihor

Iar turiștii care pornesc către acest loc mai trebuie să știe și faptul că drumul spre plajă ascunde mai multe secrete ce așteaptă să fie explorate!

Mai precis, acest traseu ne poate conduce către peșteri care ne vor tăia respirația, precum Izbândiș, Batanului, Moanei, cât și Vântului. De asemenea, Peștera cu Cristale, cât și Parcul Național Padiș, se află în această zonă a țării.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net