Călătorie ca-n filmele de groază pentru 3 români. Câți bani au plătit pentru un sejur la un hotel de lux plin de probleme

Ultima actualizare:

Vacanța în Turcia s-a transformat într-un coșmar uriaș pentru o familie. Turiștii au scos din buzunar 3.000 de euro de euro pentru un sejur la un hotel de lux. La cazare au avut, însă parte de ceva total neașteptat, scrie adevărul.ro. Au găsit gândaci, așternuturi murdare și păianjeni. 

Destinație din Turcia Foto: Shutterstock
Destinație din Turcia Foto: Shutterstock

„Gândaci, așternuturi murdare și păianjeni”

În postarea sa de pe Facebook, românul a subliniat contrastul dintre așteptările sale și realitatea întâmpinată, citând vechiul proverb românesc „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea de la târg”. Postarea a devenit virală, iar alți turiști au confirmat că și ei au avut parte de condiții sub standardele unui hotel de cinci stele.

Comentariile altor utilizatori au variat de la susținere la critici, unii sugerând că turiștii nu ar trebui să se aștepte la standardele din Uniunea Europeană în afaceri din Turcia. „Pentru cei care veniți aici, cam asta primiți pentru 3.000 de euro de 3 persoane. Gândaci, aer condiționat care curge si nu funcționează, așternuturi murdare și păianjeni”, a scris el pe Facebook. 

Fotografie din camera de hotel din Turcia Foto: FB
Fotografie din camera de hotel din Turcia Foto: FB

Ce au comentat internauții 

Unii utilizatori au adus în discuție necesitatea de a face plângeri oficiale și de a lansa campanii de conștientizare pentru a atrage atenția asupra acestor probleme repetate întâmpinate de turiști. Un comentator a remarcat că standardele de servicii în Turcia sunt foarte diferite de cele din țările europene, lăsând mulți turiști dezamăgiți și nesiguri în privința viitoarelor vacanțe.

Duci și acasă gândaci! Am pățit-o și eu anul trecut”, a scris cineva. „Nu pot să cred așa ceva. Șocant”, a reacționat altul. „Doamne ferește”, a exclamat altcineva la vederea imaginilor.

 „Review-urile de pe Booking sunt de la oameni care au standarde joase"

Când eram la recepție tocmai se caza un grup de ruși. Când am zis că arăt pozele fiecărui om care intră în hotel au chemat paza. Și striga recepționerul să nu cumva să arăt pozele cuiva”, a povestit acesta. 

Situația a evidențiat o problemă mai largă din turismul internațional, în care, uneori, realitatea nu corespunde cu așteptările promovate de agențiile de turism și hoteluri. Confruntându-se cu aceste probleme, turiștii români devin din ce în ce mai vocali și hotărâți să își exprime nemulțumirile, punând accent pe nevoie de transparență și responsabilitate în sectorul turismului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net