Vacanță de coșmar în Turcia. Ce a pățit o familie de români care s-a cazat la un hotel de 5 stele „M-am trezit cu gândacii pe mine”

Ultima actualizare:

Tot mai mulți român se plâng de vacanțele petrecute în afara țării. De altfel, o familie de români, care a visat la un concediu de vis și s-a cazat la un hotel de 5 stele din Turcia, a mărturisit că a avut parte de o experiență de coșmar! 

Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români / foto: arhiva Click!
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români / foto: arhiva Click!

O familie de români a dorit să petreacă o vacanță de vis la un hotel de 5 stele din Turcia și au scos din buzunar 3.000 de euro pentru patru persoane. Din păcate, însă, nu a avut deloc parte de o experiență plăcută. Când au ajuns la cazare, turiștii și-au dat seama că sejurul lor va fi unul de coșmar. Ei au apelat la rețelele de socializare și au publicat povestea pe un grup dedicat de Facebook.

Se pare că românii au avut parte de „gândaci, AC care curge și nu funcționează, așternuturi murdare și păianjeni”, iar când au cerut explicații, au fost luați în râs.

„Nu interesează pe nimeni. Am cerut să vorbesc cu managerul. Mi s-a spus că e o glumă că la 6.43, când m-am trezit cu gândacii pe mine, să cer așa ceva. Au zis că ne schimbă camera. Dar mi se pare aberant asemenea condiții la 5 stele. Fie ele și de Turcia.

Experiența de coșmar trăită de o familie de români în Turcia

Când eram la recepție tocmai se caza un grup de ruși. Când am zis că arăt pozele fiecărui om care intră în hotel, au chemat pază. Și strigă recepționerul să nu cumva să arăt pozele cuiva. Oamenii știu bine ce vând, stai liniștită. Probabil, realist vorbind, review-urile de pe Booking sunt: 1. Pentru servicii, mâncare, plajă. Aici nu am de ce să bag de vină pentru că plajă e ok, mâncarea este ok. 2. De la oameni care au standarde mai joase. Noi nu am mai fost în Turcia din 2009”, a explicat românul.

În plus, după ce camera le-a fost schimbată, nici atunci nu au avut parte de vacanța mult dorită și asta pentru că gândacii și-au făcut apariția și aici, iar mirosul nu era deloc unul plăcut.

Este beach room. Camera 2713. Nu știu dacă are vreo relevanță. Ne-au mutat acum în camera 2322. În afară de faptul că este la etaj, camera miroase urât și este foarte, foarte uzată”, a mai spus românul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Hemingway jpeg
roman Germania jpeg
oameni salvati inundatii galati FOTO ISU GALATI (3) jpg
inundatii galati   foto marcel ciolacu FB jpg
raceala jpg
lumanari biserica shutterstock 358100030 jpeg
oameni salvati inundatii galati FOTO ISU GALATI jpg
Ioan Baldea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net