#Exclusiv Click!

În ce relații a rămas Nouria Nouri cu Daniel Iordăchioae, după ce ea s-a recăsătorit: „Nu ne urăm nimic!”. Câți bani câștigă pe replică vocea desenelor animate?

22 septembrie 2024 14:59   Vedete românești

Actrița Nouria Nouri (48 de ani), care recent s-a căsătorit cu Radu, profesor de Economie, ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre luna de miere, dar și despre proiectele artistice. Ne-a precizat și în relații a rămas cu Daniel Iordăchioae, fostul ei soț, dar și dacă i-a transmis vreun mesaj după ce s-a măritat.

De ce nu și-a schimbat numele după căsătorie?

Actrița nu a dorit să-și schimbe numele de familie, în buletin. Nici după prima căsnicie, cu Daniel Iordăchioae, dar nici de data aceasta, cu Radu. Ne-a explicat de ce a luat această decizie categorică:

„Și după ce m-am măritat din nou, tot Nouria Nouri mă cheamă, nu o să mi schimb numele niciodată. E un nume special, mă bucur de el. Nouri este cel de familie, Nouria e prenumele, care înseamnă locul de unde răsare soarele”.

Ce spune despre fostul soț, Daniel Iordăchioae?

Am aflat și în ce relații a rămas Nouria Nouri cu fostul soț, Daniel Iordăchioae, la 11 ani de la divorțul lor, dar și dacă acesta i-a făcut vreo urare, după ce ea a anunțat recent că s-a recăsătorit:

„Cu fostul soț nu vorbesc decât despre copii, nu ne urăm nimic!”.

Iar referitor la tradiționala lună de miere, ea și Radu încă nu au avut timp să o bifeze:

„Încă nu am avut lună de miere, pentru că am început cursurile de actorie. Și el cu treabă, e tot profesor, ca mine. Vom avea însă niște zile de miere”, a mai spus actrița, exclusiv pentru Click!

Despre relația cu cei doi copii din prima căsnicie 

Daniel Iordăchioae a acuzat-o adesea că nu se ocupă de cei doi copii, rămași la el, după divorț, însă Nouria Nouri neagă cu înverșunare că ar fi dezinteresată de soarta lor:

„Fiul termină facultatea, iar fiica mea a intrat în clasa a Vlll-a, amândoi învață bine. Vacanța asta ne-am distrat mult, pe ea am dus-o la concert, la Ed Sheeran. Pe mine, mama, la vârsta de 14 ani, m-a dus la concert la Michael Jackson”, a mai menționat actrița, exclusiv pentru Click!

Cât costă cursurile de actorie cu Nouria Nouri?

Nouria Nouri, absolventă a Liceului Pedagogic și a UNATC, deține o școală de teatru pentru copii și organizează tabere de creație pentru cei mici. Am aflat cât costă cursurile ei de actorie:

„Cursurile costă 50 de lei, am început deja, o să am o nouă grupă, la Ploiești, dar fac cursuri și în format online. Am mari satisfacții, avem emisiuni tv, apariții în reviste, concursuri, îmi fac treaba cu dedicare, cu pasiune, copiii mă iubesc mult”.

Câți bani câștigă din dublarea vocilor, în desenele animate?

Nouria Nouri și-a închiriat adesea vocea și în filmele de desene animate, contracte care însă nu au îmbogățit-o. Am aflat și cam care ar fi onorariile actorilor:

„În ultima vreme, n-am mai participat la castinguri, căci pendulez între București și Ploiești. E obositor, nu mai am timp liber foarte mult, dar, dacă apare ceva frumos, m-aș duce. Nu sunt bine plătite acest contracte, iei cam 3 euro pe replică. Până la urmă, toate vedetele dublează voci de desene animate mai mult de drag, pentru copii. E și amuzant, la înregistrări. La urma-urmei, îți faci meseria!”.

Mai multe