Internauții s-au „bătut” în rime, după ce Flick a publicat o poezie pe rețele de socializare „Mesaj pentru femei”

16 octombrie 2024 13:51   Vedete românești

Flick Domnul Rimă a dat startul unei bătălii în poezii pe rețelele de socializare. Andrei Sebastian Filcea a scris o poezie adresată femeilor și, deși multe l-au criticat aspru, altele au ținut să îi răspundă tot în versuri, care mai de care mai haioase.

Andrei Sebastian Filcea, cunoscut publicului ca Flick Domnul Rimă, a publicat recent o poezie pe pagina sa personală de Facebook. Printre versuri, el le îndeamnă pe femei să gătească mai des. Cu toate că poezia a generat o serie de reacții negative din partea unor internauți, unele femei i-au dat replică... tot în rime!

Doamnelor, să mai gătiți!/ Și nu doar cartofi prăjiți,/ Sau pe fugă două ochiuri;/ Încercați ciorbă pe-alocuri,/ La cuptor în sos fripturi/ Ca soțul să se mențină/ Mai mereu cu burta plină./ Dacă des nu se hrănește/ El începe și slăbește/ Până când cad frumușel/ Pantalonii de pe el/ Iar partea periculoasă:/ Nu-i cad de pe el acasă”, este poezia publicată de Flick - Domnul Rimă, pe pagina sa personală de Facebook. 

Ulterior, deși a creat câteva controverse în rândul fanilor cu versurile scrise, cum am spus, unii internauți s-au amuzat și au ținut să îi răspundă, la rândul lor, cu o poezie.

„Domnule Flick, eu nu gătesc./ Nu că nu știu, dar că nu vreau”

Să pună mâna pe linguri/ Să își facă ciorbă singuri./ Prăjituri, tort sau sarmale/ Poa’ să-și facă fiecare./ Pofta de fripturi în sos/ Se mai pune-n cui frumos./ Femeia are și ea serviciu/ N-a primit timp din oficiu./ Doamnele nu sunt cantină/ Și nici n-au ele vreo vină/ Că bărbații-s mari campioni/ La nepus curea la pantaloni”, a fost răspunsul unei doamne.

Domnule Flick, eu nu gătesc./ Nu că nu știu, dar că nu vreau./ Bărbatul nu mi l-am ales/ Ca servitoare să îi stau./ Mai bine să gătească el,/ Iar eu cu țigărica-n mână,/ Poate și un pahar de vin/ Măcar o dat' la săptămână./ In rest, am treabă multă-n casă:/ Unghii, gene, păr vopsit,/ Iar pe când apare seara.../ Poate să-și dea jos cureaua.../ Pregatită-s și de iubit”, a scris altă internaută.

Doamnelor, la treabă iar,/ Nu doar ouă pe pahar,/ Nu cartofi așa, degeaba,/ Faceți ciorbe, hai la treabă!/ Plăcinte, fripturi, sarmale,/ Și deserturi sofisticate./ Soțul să rămână plin,/ Cu burta mare, nu puțin!/ Că de nu-i dai tu mâncare,/ Slăbește iar fără-ncetare,/ Până când, pe negândite,/ Îi cad hainele-mpărțite!/ Și mai grav, ce să mai zic,/ Să nu cadă... pe-un alt plic!”, a răspuns o altă femeie. 

Mai multe