Cum a întâlnit-o Flick – Domnul Rimă pe soția sa, Denisa Fîlcea: „E o poveste foarte lungă, interesantă”

Flick - Domnul Rimă, pe numele său din buletin Andrei Sebastian Filcea, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu aleasa inimii sale, Denisa, de câțiva ani. Cei doi au devenit și părinții unei superbe fetițe, Eva Maria, în urmă cu doi ani și și-au întemeiat o familie minunată. Recent, invitat în podcast-ul lui Bursucu, Flick a vorbit despre începuturile relației cu partenera sa de viață. Cum s-au cunoscut cei doi?

Cum a întâlnit-o Flick – Domnul Rimă pe soția sa, Denisa / foto: arhiva Click!
Cum a întâlnit-o Flick – Domnul Rimă pe soția sa, Denisa / foto: arhiva Click!

Pe Flick îl știe toată lumea, dar și ea a devenit cunoscută datorită Domnului Rimă. El și Denisa Filcea, fostă Hodișan, trăiesc o adevărată poveste de dragoste, dar una destul de discretă. Invitat recent în cadrul podcast-ului „Un podcast misto”, moderat de Bursucu, Flick a vorbit despre cum s-au cunoscut, de fapt, el și partenera sa de viață.

„Este o poveste foarte lungă. Nu foarte lungă, dar interesantă. Pe scurt, eram acum 4 ani, în aprilie 2020, abia începuse pandemia și mi-am cunoscut soția. Mi-a scris pe Instagram, pentru că avea un business la Oradea, o școală de dezvoltare personală pentru copii, și a scris la Radio ZU pentru că voia reclamă locolă pe radio, în Oradea. Discutând cu cineva de la marketing, dându-i planuri tarifare și nu știu ce, ea și-a făcut niște calcule și și-a dat seama, că ei i-au recomandat să lucreze mai bine cu un influencer, și a ajuns să îmi scrie mie.

Știa că sunt la Radio ZU, nu mă urmărea, nu era vreo fană. Mi-a scris, eu i-am răspuns. Mesajul, eu nu o urmăream, ea nu mă urmărea, intră la «others» pe Instagram și am văzut mai târziu, peste câteva zile. Am văzut mesajul ei, nu ascund faptul că am văzut poza, am văzut că este o femeie frumoasă și o oportunitate de business în același timp.

„Femeia se îndrăgostește de ce aude, bărbatul de ce vede”

Am început să vorbim, era pandemie repet. Mi-a povestit ce face și mi s-a părut foarte tare pentru o fată de 20 și ceva de ani și să fie independentă financiar. Am mai discutat cu ea, am vrut să o mai ajut, să spun așa. Până la urmă am început să vorbim la telefon, pe urmă videocall. Eu am simțit de atunci că e ceva, pentru că mai aveam timp să pierdem timp. Vorbeam cu ea la telefon și știi că la 4 ore se închide apelul, închide rețeaua, o sunam din nou. Vorbeam foarte mult, dar amândoi am recunoscut că am amânat momentul, simțeam că e o conexiune, dar am amânat de frică că nu arătăm ca în poze. Mai mult mie, că poate ea m-a mai văzut.

Aveam niște emoții. Femeia se îndrăgostește de ce aude, bărbatul de ce vede” a povestit Flick, în cadrul podcast-ului „Un podcast mișto” cu Bursucu.

Ulterior, a mărturisit că au peterecut foarte mult timp vorbind prin videocall, urmăreau filme împreună și făcau totul împreună, mărturisind că pandemia i-a ajutat foarte mult. În cele din urmă, cei doi au ajuns să se întâlnească și să poarte o discuție și față în față.

Ce a spus despre prietenia cu Bendeac, Speak și Morar

Apoi, Domnul Rimă a vorbit și despre prietenia pe care a avut-o cu Mihai Bendeasc, Speak și Mihai Morar, precizând că soția sa, Denisa Filcea, deși s-a speculat că a fost motivul pentru care aceștia nu au mai ținut legătura, nu i-a spus și nu i-a reproșat niciodată nimic atunci când a fost vorba despre prieteni.

Nu eu sunt ăla care a rupt relațiile de prietenie. Eu sunt ăla care a fost blocat. Telefonul meu este deschis, dacă mă sună cineva acum eu răspund (...) Eu nu aș spune, pentru niciunul dintre oamenii ăștia, că relația s-a rupt. Una este să se rupă, alta este să se răcească. Eu cu toți prietenii mei, cu unii mai mult, cu alții mai puțin, spre deloc, în anii ăștia m-am mai întâlnit la evenimente, la mall. Cu toți am dat mâna, cu toți m-am salutat.

M-am întâlnit cu Speak acum o lună la mall, nici o lună. S-a jucat puțin cu Eva. M-am văzut cu Popescu la mall, cu Bendeac am vorbit acum o lună. Din partea mea, eu nu aș spune că s-au rupt (relațiile de prietenie n.r), s-au răcit”, a mai spus Flick.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Metoda Garuda  Sursa foto shutterstock 2485566527 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner francisca Tj Miles png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
banner anisia gafton png
banner Radu Cosarca Mona Niculici
Banner George Mihăiță
netflix pixabay jpg
16EE2AE7 8DA9 4F50 A7F8 92B133981BC7 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net