Denisa Filcea, soția lui Flick, nu se simte bine după vacanța din Singapore! „Simt că o să îmi explodeze capul!”

Ultima actualizare:

Denisa Filcea (30 de ani), soția lui Flick (40 de ani), nu se simte deloc bine la întoarcerea din vacanța pe care a avut-o împreună cu familia ei în Singapore.

Coach motivațional, Denisa Filcea nu poate să stea locului, își dorea să muncească și să își pregătească noul Masterclass, însă nu s-a prea putut mobiliza ieri, așa că și-a spus of-ul în mediul online. Motivul? Durerile de cap și stările de vomă au pus-o la pat.

„De ieri mă simt cam rău (stări de vomă și simt că o să îmi explodeze capul) detest asta! Sunt o persoană foarte activă și veselă și când râd parcă mă doare și mai tare capul. Asta nu mă împiedică oricum. Am glume prea bune. Cred că uneori e bine și foarte sănătos doar să stai și să nu faci nimic", s-a confesat soția lui Flick pentru comunitatea sa de pe Instagram. Ceea ce o deranjează cel mai tare este că nu poate să lucreze pentru că nu are deloc energie în situația dată.

Din păcate eu nu pot să fac asta. De dimineață am avut multe chestii de făcut cu Eva Maria (desene, îmbrăcat păpuși, Lego, citit din cărți) apoi am lucrat pentru site. Mâine lansez un nou Masterclass esențial pentru o  viață fericită și liniștită. Un nou site e în lucru, de data asta lucrez cu o echipă super profi, băieți super de treabă, serioși și talentați. P.S.: E prima dată în ultimii mulți ani în care nu mi-am făcut nicio rutină de skincare, nici aseară, nici azi dimineață", a mai adăugat soția cochetă a lui Flick, care are mare noroc cu Domnul Rimă pentru că îi sare mereu în ajutor.

A fost pentru prima oară în Malaezia la 19 ani

Familia lui Flick a fost într-o super vacanță în Singapore. Soția lui, Denisa, a plecat în Malaezia la vârsta de 19 ani, pe când visa să ajungă model internațional așa că a vrut neapărat să revadă locurile de atunci, timp în care s-a schimbat și modelat pentru viața pe care o are acum. Și-a îndeplinit un vis și a fost tare fericită pentru că și-a putut duce și fiica acolo, pe micuța Eva Maria, pentru a păși și ea pe urmele sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net