Flick, criticat și considerat bonă de serviciu: „Băi, Domnul Scutec, mai lasă-ne...Fii bărbat, nu penibil!”

Flick (40 de ani)  și soția sa, Denisa Filcea o țin numai în vacanțe exotice. Cei doi preferă să plece ori de câte ori au ocazia și nu se dezlipesc nicio clipă de micuța lor, Eva Maria, de aproape doi ani, pe care o cresc deocamdată împreună, fără bonă, pentru a se bucura de orice moment din viața fetiței lor.

Flick sau Domnul Rimă, pe numele său real Filcea Sebastian Andrei, este un bărbat foarte atent și un soț iubitor cu soția lui și, de asemenea, un super tată pentru Eva Maria pe care o răsfață mereu și o "îmbracă" în gesturi și îmbrățișări care demonstrează cât de mult își iubește acesta fiica.

Se pare că unii dintre internauți s-au "revoltat" și i-au scris lui Flick că stă toată ziua în brațe cu fiica lui, denumindu-l "domnul scutec" sau pur și simplu "bonă". În stilul său caracteristic, Domnul Rimă i-a răspuns răutăciosului, în versuri. Atunci când a primit acest mesaj: "Băi, Domnu Scutec, mai lasă-ne cu cântecele tale de copii. Zici că ești bonă, numai cu copilul în brațe stai. Fii bărbat, nu penibil"!, Flick s-a lăsat inspirat și a scris o poezie, care sună cam așa:

"Cred că n-ai copii, precis.

Dacă ai, clar o duc greu.

Dacă recitești ce ai scris

Penibilul nu sunt eu.

Nu poți să spui că ești tată

Doar fiindcă din fund ai dat.

Că fugi când trebui schimbată

Nu te face mai "bărbat".

Am făcut-o din iubire,

Doar la piept aș vrea s-o țin.

De i-aș fi-n orice  amintire

Tot mi s-ar părea puțin.

O să fiu la fel, firește

Și-o educ cum știu mai bine

Să evite când mai crește

Penibili d-ăștia ca tine".

Motivul pentru care nu au bonă

De când a devenit tată, Flick și soția sa au decis să nu arate chipul copilului lor până la un moment dat și au fost la rezervați în ceea ce privește astfel de poze cu fetița lor. Întrebată în mediul online de ce nu au bonă și își cresc singuri fetița, Denisa Filcea le-a răspuns la momentul respectiv internauților.

“Nu, nu avem bonă! Îmi doresc să îmi cresc eu fetița. Sunt foarte recunoscătoare că mi-a dat Dumnezeu așa o binecuvântare și vreau să mă bucur din plin de ea. Absolut nimic nu poate fi mai important decât Eva mea și timpul petrecut cu ea. În plus, consider că este esențial, măcar în primii ani de viață, copilul să petreacă timp exclusiv cu părinții, să primească atenția, grija, iubirea părinților. Pentru că de asta depinde tot viitorul, modul de gândire, încrederea și iubirea de sine, caracterul copilului”, a scris soția lui Flick, anul trecut, pe InstaStories.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net