Ce operații estetice are Nuți, bona familiei Prodan. Anamaria a dat-o de gol: „Trebuie să o facem frumoasă”

Nuți, „mâna dreaptă” a Anamariei Prodan și-a luat inima în dinți și a mers la cabinetul medicului estetician pentru mici intervenții la nivelul feței. Cu toate că are fobie de ace, Nuți s-a lăsat pe mâna impresarei și împreună au cerut ajutorul esteticianului. 

image

„De ce să-ți fie frică? Nu se simte nimic! Mergi să arăți bine la televizor, mergi pentru tine și pentru Bebe, să se dea mare cu tine la școală! Atâta timp cât procedeele sunt noninvazive, eu sunt pentru. Trebuie să o facem frumoasă, să avem grijă de Nuți!”, a spus impresara, la Antena Stars. 

Au trecut mai bine de 20 de ani de când Nuți face parte din sânul familiei Prodan. La început, ea a fost bona copiilor, iar după ce aceștia au crescut a rămas în continuare un membru important al familiei. 

„Trebuie să fac niște îmbunătățiri”

Femeia a revenit în România și apare în show-ul „Prodanca. Punct și de la capăt” și a făcut o serie de destăinuiri despre intervenția pe care și-a făcut-o: umplerea ridurilor cu botox.

„Îmi doresc de foarte mult timp să-mi fac și eu buzele, doar că mi-e frică de ace. Foarte tare. Cred că de mai bine de un an mă împing singură de la spate, mă împinge și al meu. Nu mai scap acum și mă duce (n.r. Anamaria Prodan). Trebuie să îmi fac niște îmbunătățiri. Să mă fac mai frumoasă, nu că n-aș fi. I-am zis: dacă mă face bombă sexy, nu e bine. Să mă facă așa modest!”, a mărturisit Nuți, în emisiunea de la Antena Stars.

Nuți, o parte din familia Anamariei Prodan 

Nuți nu a fost pentru familia impresarei doar o bonă, ci și o persoană de încredere. Este un membru în familia Prodan, iar Anamaria are doar cuvinte de laudă la adresa ei:

„Ea nu mai e bonă, e familia mea. Mergem peste tot, de 23 de ani este umbra mea. Copiii mei sunt copiii mei. Avea 23 de ani când a venit. A crescut copiii atât de frumos, cu frică de Dumnezeu și cu respect. Astăzi mă distrez foarte tare când văd cum se iau la harță. E un respect incredibil, a doua mamă. Eu mai mult plecată, Sarah a rămas de la șapte luni cu ea”, a povestit Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
banner înviere png
Ziua memorabilă a început cu formarea celor două echipe, a Curajoșilor și a Iepurașilor Sălbatici
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net